کد خبر: 782378
تاریخ انتشار :

محسن هاشمی: سوپرانقلابی‌ها را دیگر نمی‌توان اصولگرا نامید

هاشمی : نه‌تنها منتقدین نظام و اصلاح‌طلبان، بلکه مسئولان رسمی و قانونی نظام نیز مورد حمله این طیف قرار می‌گیرند، تا حدی که دیگر نمی‌توان این جریان را در طیف اصولگرا طبقه‌بندی کرد؛ لذا بعضی آن را سوپرانقلابی نامیدند

 محسن هاشمی: سوپرانقلابی‌ها را دیگر نمی‌توان اصولگرا نامید
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

محسن هاشمی رفسنجانی در یادداشتی در روزنامه سازندگی نوشت:

در ۶ ماهه اخیر، تغییرات مهمی در عملکرد یک جریان رخ داده که نگرانی‌هایی را درباره اهداف گردانندگان این طیف پدید آورده است. نه‌تنها منتقدین نظام و اصلاح‌طلبان، بلکه مسئولان رسمی و قانونی نظام نیز مورد حمله این طیف قرار می‌گیرند، تا حدی که دیگر نمی‌توان این جریان را در طیف اصولگرا طبقه‌بندی کرد؛ لذا بعضی آن را سوپرانقلابی نامیدند.

این جریان پس از امضای تفاهم‌نامه اسلام‌آباد که با تصویب اکثریت قاطع شورای‌عالی امنیت ملی همراه بود، با بهانه‌جویی از تمکین به تصمیم نظام خودداری کرده و در خیابان، رسانه و میدان با آن همراهی نمی‌کند. این در حالی است که فرماندهان اصلی نظامی کشور به توافق‌نامه رأی مثبت داده بودند.

برهم خوردن تفاهم‌نامه هزینه سنگینی برای نهاد نظامی، اقتصاد و معیشت مردم داشته، اما منافع آن عاید روسیه و اسرائیل شده است. پرسش مهم این است که آیا جریان میدان‌دار به پیامدهای عملکرد خود واقف است؟

 

اصلاحات نیوز

 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها