کد خبر: 783509
تاریخ انتشار :

اعلام آخرین وضعیت خلبانان جنگنده‌های ایرانی در قطر

قطر نتوانست تیم تحقیق ایران را قانع کند

سردار باقرزاده فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اظهارات قطر درباره خلبانان ایرانی برای تیم کارشناسی قانع‌کننده نبود.

قطر نتوانست تیم تحقیق ایران را قانع کند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

سردار باقرزاده فرمانده کمیته جست‌وجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح افزود:درباره آخرین وضعیت خلبانان ایرانی و مشخص شدن وضعیت سلامت آن‌ها، باید بگویم که به دنبال سفر اخیر وزیر کشور به قطر و مباحثی که در این سفر صورت گرفت، موضوع از چند مسیر در حال پیگیری است.

به نقل از سپاه نیوز  وی تاکید کرد: اعزام تیم کارشناسی دوم به این معناست که تیم نخست در بررسی‌های خود به حقایقی رسیده و اظهارات و ادعاهای مقامات قطری، حداقل برای تیم کارشناسی ما، اطمینان‌آور نبود و آن‌ها را متقاعد نکرده است.

وی ادامه داد: در حوزه صلیب سرخ نیز شخصاً پیگیر مسئله بودم و در ملاقاتی که با مسئول صلیب سرخ در تهران داشتم ایشان پذیرفت که موضوع را جدی‌تر دنبال کند؛ همچنین از سوی ما بر جدی بودن این مسئله و ضرورت تعیین تکلیف آن تأکید شد و وی نیز این موضوع را پذیرفت.

باقرزاده افزود: مسئولان صلیب سرخ از طریق دفتر این سازمان در قطر و همچنین از طریق ژنو، موضوع را پیگیری می‌کنند. ما اطلاعات و یافته‌های کارشناسی خود را به طرف قطری منتقل کرده‌ایم و به آن‌ها گفته‌ایم که این موضوع از دید جمهوری اسلامی ایران پوشیده نمی‌ماند.


 

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها