کد خبر: 179080
تاریخ انتشار :

رحمتی هیچ وقت خط نمی‌خورد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز ، منصور ابراهیم‌زاده درخصوص تمرینات تیم فوتبال پیکان اظهار داشت: به بازیکنان تا امروز استراحت دادیم و از امروز تمرینات خود را آغاز خواهیم کرد تا با قدرت بیشتری در لیگ برتر حاضر شویم و بتوانیم جایگاه اصلی پیکان را به دست آوریم.
وی در خصوص برگزاری دیدارهای دوستانه در این مدت یادآور شد: ما در نظر داریم با نفت یا سایپا دیدار دوستانه‌ای داشته باشیم اما فکر می‌کنم این امر محقق نشود چرا که رقابت‌های جام حذفی هم در پیش است و تیم‌ها خود را آماده می‌کنند تا در این مسابقات با قدرت حاضر شوند و این مسئله کار را دشوار کرده است.
سرمربی تیم فوتبال پیکان در مورد اینکه آیا جام حذفی را جدی خواهند گرفت، تاکید کرد: به هر حال تیم قهرمان این رقابت‌ها سهمیه آسیایی را کسب می‌کنند و ما هم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم تا در این مسابقات بتوانیم موفق باشیم.
ابراهیم‌زاده در مورد اینکه ثنایی اعلام کرده کادر فنی باید در خصوص شکست مقابل صبا پاسخگو باشد، خاطرنشان کرد: ما پس از هر بازی جلسه‌ای داریم اما پس از بازی با صبا به علت تعطیلات جلسه‌ای نداشتیم. می‌توانستیم صبا را شکست دهیم. یک موقعیت‌مان هم به تیرک دروازه اصابت کرد. باید در این زمینه صحبت کنیم.
وی در مورد اینکه ثنایی گفته با مشورت سرمربی بازیکنانی که کم‌کاری یا بی‌توجهی داشته‌اند جریمه خواهند شد،‌ گفت: به هر حال همانطور که باری بازیکن ارزش قائل می‌شویم و با او قرارداد خوب می‌بندیم او هم وظایفی دارد که باید به آنها عمل کند. اگر کوتاهی در این زمینه داشته باشد باید پاسخگو باشند. قطعا یکسری از بازیکنان اشتباهات و بی‌توجهی‌هایی داشته‌اند که در مورد این موضوع در کمیته فنی صحبت خواهیم کرد و اگر نیاز باشد خود باشگاه اسامی آنها را اعلام می‌کند.
سرمربی تیم فوتبال پیکان در مورد اینکه صحبت‌هایی مبنی بر جذب بازیکنانی چون فرشید طالبی،‌ سیاوش اکبرپور و احمد جمشیدیان می‌شود‌، تصریح کرد:‌ به هر حال در نیم فصل چند نوع بازیکن می‌توان جذب کرد. بازیکنانی از لیگ یک و همچنین بازیکنانی که بیرون مانده‌اند. نفراتی که اسم بردید هم در این زمینه هستند و می‌توان آنها را جذب کرد. فرزاد حاتمی هم در این لیست وجود داشت که فکر می‌کردیم او به جایی نرفته اما مثل اینکه پیش از این با تیمی قرارداد بسته است.
ابراهیم‌زاده در خصوص اینکه صحبت‌هایی مبنی بر جدایی برخی بازیکنان پیکان مطرح می‌شود، یادآور شد: این مسئله به باشگاه برمی‌گردد. همه بازیکنان به قراردادی که دارند متعهد هستند و سایر موارد به باشگاه برمی‌گردد.
وی در مورد اینکه فراز امام‌علی به تیم ملی امید دعوت شده و آیا این تیم او را در اختیار تیم امید قرار خواهد داد، تصریح کرد: بازیکنان دیگری از ما هم شایستگی داشتند که در تیم امید حضور داشته باشند ما هم مشکلی برای حضور آنها در تیم امید نداریم.
ابراهیم‌زاده درم ورد اینکه رحمتی از لیست تیم ملی برای اردوی پرتغال خط خورده، گفت:‌رحمتی هیچ وقت خط نمی‌خورد مگر اردوی پرتغال آخرین اردوی تیم ملی برای جام ملت‌های آسیا بوده به هر حال بازیکنان زیادی امتحان می‌شوند و از هم اکنون نمی‌توان صحبت کرد.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها