داعش 36 نفر دیگر از اعضای قبیله «البونمر» را اعدام کرد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، داعش درحالی 36 نفر دیگر از اعضای قبیله «البونمر» را اعدام کرد که دوشب قبل هم 67 نفر از اعضای این قبیله را در منطقه «راس الماء» در نزدیکی دریاچه «الثرثار» اعدام کرده بود.
این در شرایطی است که 125 نفر از اعضای این قبیله همچنان تحت محاصره داعش قرار دارند و تعداد افراد اعدام شده در دو هفته گذشته از این قبیله به مرز 300 نفر نزدیک شده است.
این 36 تن هم مانند 67 نفر کشته شده دو روز قبل از میان 200 نفری که از 3 روز پیش در این منطقه تحت محاصره قرار دارند، انتخاب شدند. داعش طی دو هفته گذشته، 250 نفر از اعضای این عشیره سنی را اعدام کرده بود و در حال نسلکشی عشیره البونمر است که در مقابل تکفیریها ایستادگی کردند و حاضر به بیعت با آنها نشدند.
همزمان یک مقام امنیتی در گفتوگو با پایگاه خبری «الغدپرس» عراق اعلام کرد که تکفیریها 50 مرد از عشیره «الجبور» در شمال تکریت را ربودند و ساکنان این منطقه درباره تکرار جنایت علیه عشیره «البونمر» در استان «الانبار» اینبار برای عشایر الجبور هشدار میدهند.
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید