کد خبر: 188916
تاریخ انتشار :

اوباما باز هم با یک زن گرم گرفت! + عکس

اوباما باز هم با یک زن گرم گرفت! + عکس
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا روز جمعه به منزل آنگ سان سوچی در رانگون رفت و در جریان کنفرانس خبری خود از دولت این کشور به دلیل برخورد نامناسبت با اقلیت‌های مذهبی انتقاد کرد.

وی همچنین از قوانین میانمار که اجازه نمی‌دهد فردی که فرزندانش تابعیت خارجی دارند در انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد شود، گله کرد.

اشاره وی به سوچی بود که نمی‌تواند کاندیدای انتخابات سال آتی شود. اوباما از تلاش‌های رهبر اپوزیسیون میانمار برای تغییر این قانون حمایت کرد.

پس از این کنفرانس خبری مشترک با رهبر اپوزیسیون میانمار، اوباما سوچی را در آغوش کشید و گونه وی را بوسید. سوچی که 15 سال است بیوه شده است وقتی اوباما این حرکت را کرد، چهره‌ای متحیر به خود گرفت. قطعا میشل اوباما، همسر رئیس‌جمهور آمریکا نیز از این رفتار چندان خوشحال نخواهد شد چراکه وی قبلا هم از اینکه همسرش با رهبران زن جهان خودمانی می‌شد، خشمگین شده بود.

سال گذشته در جریان مراسم یادبود نلسون ماندلا، رهبر ضدآپارتاید آفریقای جنوبی در ژوهانسبورگ، اوباما در کنار نخست‌وزیر زن دانمارک و دیوید کامرون، نخست وزیر انگلیس نشست و با لبی خندان عکس سلفی گرفت و کاملاً مشخص بود که چهره میشل اوباما عصبی شده است. تصاویر مراسم ماندلا که بعداً منتشر شد کاملا گویای احوال میشل اوباما بود که با اخم نشسته بود و رویش را برگردانده بود.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما

نیازمندی ها