کد خبر: 189244
تاریخ انتشار :

الحیاة: ریاض امروز میزبان نشست فوق‌العاده سران شورای همکاری خلیج فارس است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، یک مسوول عالی‌رتبه در شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرد که عصر امروز سران شورای همکاری خلیج فارس در جلسه‌ای فوق‌العاده‌ در ریاض برای بحث و گفت‌وگو درخصوص نشستی که قرار است در دوحه برگزار شود، گردهم می‌آیند و این در حالی است که درخواست‌هایی برای تمدید ریاست دوره‌ای کویت در این شورا برای یک‌ سال دیگر و به تاخیر انداختن نشست سران در قطر جهت حل بحران با دوحه ارائه شده است.

به گفته مسوول مذکور، کشورهای عربستان، امارات و بحرین معتقدند برگزاری نشست سران در دوحه پیش از حل نهایی بحران با این کشور اهمیتی ندارد.

دوحه هفته گذشته به تاخیر افتادن نشست وزرای خارجه این شورا را جهت مقدمه چینی برای نشست آتی سران اعلام کرد.

اخیراً برخی منابع نیز اعلام کردند که نشست سران به جای دوحه در ریاض برگزار می‌شود.

امارات، عربستان و بحرین پیشتر قطر را به عدم پایبندی به قوانین شورای همکاری خلیج فارس متهم کرده و سفرای خود را از دوحه فراخواندند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها