کد خبر: 222290
تاریخ انتشار :

کارشکنی تازه قانونگذاران آمریکایی؛ رهبران کنگره کلیه منابع مالی دولت اوباما در مذاکرات ایران را قطع می‌کنند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز کنگره آمریکا در تازه‌ترین کارشکنی علیه مذاکرات هسته‌ای بین ایران و گروه 1+5 همکاران خود را برای قطع کلیه کمک‌های مالی آمریکا به گفت‌وگوهای هسته‌ای تحت فشار قرار داده‌اند.
پایگاه خبری واشنگتن‌فری‌بیکن، نزدیک به نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا روز جمعه این خبر را از قول چندین منبع و همچنین نامه‌ای اعلام کرد که قرار است هفته آینده به کمیته اعتبارات مجلس نمایندگان فرستاده شود.
به نوشته این رسانه، «پیتر روسکام» و «لی زلدین»، دو نماینده جمهوری‌خواه الان در حال هماهنگ کردن همکاران خود در کمیته اعتبارات برای بلوکه کردن کلیه کمک‌های مالی مالیات‌دهندگان مالی آمریکایی برای این مذاکرات هستند.
این منابع مالی تمامی هزینه‌های مربوط به سفرهای خارجی مقامات آمریکا، اقامت در هتل و تمامی فعالیت‌های مرتبط دیگر با مذاکرات را در بر می‌گیرند.
در نامه‌ای که سه‌شنبه هفته آینده به سران کمیته اعتبارات و کمیته فرعی آن در عمیات دولتی و خارجی ارسال خواهد شد پیشنهاد شده تمامی منابع مالی توافق هسته‌ای در سال مالی 2016 قطع شود.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها