کد خبر: 229415
تاریخ انتشار :

یمن به گورستان عربستانی‌ها تبدیل می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نيوز ، سیدحسین نقوی‌حسینی با اشاره به بخشی از بیانات مقام معظم رهبری در مورد تجاوز سعودی‌ها به یمن، گفت: تجاوز نظامی عربستان علیه ملت مظلوم و مسلمان یمن آن هم از سوی کشوری که ادعای خادمی حرمین شریفین و ام‌القرایی اسلام را دارد بسیار تعجب‌برانگیز است.

وی افزود: مردم یمن مسلمان و زائر حج در کشور عربستان هستند پس چطور است که عربستان به خود اجازه می‌دهد خون زن و بچه بی‌گناه و مردم بی‌پناه یمن را بریزد، این نوع تهاجم وحشیانه و کشتار بی‌رحمانه از سوی عربستان مدعی خادمی حرمین شریفین علیه مسلمانان چه معنایی دارد؟ این کار چه تفاوتی با نسل‌کشی صهیونیست‌ها دارد؟

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: صهیونیست‌ها بیش از 60 سال است که مسلمانان را به خاک و خون می‌کشند. عربستان نیز اکنون همین رویه را در پیش گرفته و مسلمانان را به خاک و خون می‌کشد، بنابراین اقدام عربستان ادامه راه صهیونیست‌ها در غزه و فلسطین است. صهیونیست‌ها با محاصره غزه و بستن راه‌ها اجازه رسیدن کمک و دارو را به مردم غزه نمی‌دهند اکنون نیز حکومت سعودی همین کار را علیه مردم یمن می‌کند. با این اقدام چه تفاوتی بین صهیونیست‌ها و عربستان وجود دارد.

نقوی‌حسینی با تاکید بر اینکه تجاوز آشکار سعودی علیه یک ملت و کشور مستقل برخلاف منافع جهان اسلام است، گفت: این رویکرد باعث نسل‌کشی و مسلمان‌کشی شده است و برخلاف مقررات بین‌المللی و اصل هفتم منشور سازمان ملل متحد است حال چطور ایران که فقط فعالیت هسته‌ای انجام می‌دهد و هیچ کشوری را تهدید نکرده، زیر فصل هفتم می‌رود، اما عربستان که به طور آشکار به یک ملت تجاوز نظامی می‌کند و مردمانشان را به خاک و خون می‌کشد مشمول مقررات سازمان ملل نمی‌شود؟

وی با بیان اینکه چرا شورای امنیت سازمان ملل متحد در مقابل اقدام عربستان سکوت کرده است، گفت: این سکوت مجامع بین‌الملل برای افکار عمومی تعجب‌آور است بر همین اساس است که مقام معظم رهبری فرمودند این اقدام عربستان قابل تعقیب بین‌المللی است و مراجع و سازمان‌های بین‌المللی موظفند نسبت به این اقدام تجاوزکارانه عربستان اقدامات قانونی را انجام دهند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس همچنین با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری به سعودی‌ها مبنی بر اینکه باید دست از حرکت جنایت‌آمیز در یمن بردارند، گفت: تجاوز نظامی و دخالت نظامی در کشورها و سرزمین‌های مستقل و کشتار مردم در تاریخ پایدار نبوده است.

وی افزود: شوروی با آن عظمت مورد ادعایش افغانستان را در حمله‌ای اشغال کرد اما نتوانست در مقابل مردم این کشور دوام بیاورد حال عربستان که اصلا پایه و اساسی ندارد که بخواهد چنین ادعایی را حتی مطرح کند.

نقوی‌حسینی در پایان گفت: این اقدام عربستان در حمله به یمن باعث تزلزل در پایه‌های حکومت آل‌سعود خواهد شد و یمن به گورستان عربستانی‌ها تبدیل می‌شود. این عربستان سعودی خواهد بود که در پایان متضرر می‌شود.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها