کد خبر: 170217
تاریخ انتشار :

وزیر رفاه دولت احمدی نژاد:دولت در مهار تورم خوب عمل کرده است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز،

عبدالرضا مصری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه، به تشریح عملکرد دولت یازدهم طی یک سال اخیر پرداخت.

وی ادامه داد: زمانیکه آقای روحانی روی کار آمدند گفته می شد همه مشکلات داخل کشور ناشی از تحریم ها نیست و سوءمدیریت نیز دلیل برخی از مشکلات درونی است و آقای روحانی معتقد بود بخشی از مشکلات با تدبیر حل خواهد شد و دولت در این یک سال در برخی از بخش ها توفیقاتی داشت و در برخی از موارد نیز کندکاری کرد.

وی مهار تورم را یکی از بخش هایی دانست که دولت در آن عملکرد خوبی داشته و افزود:‌ دولت با سیاست های مالی که اعمال کرد از افزایش تورم جلوگیری و طبق آمارها نرخ تورم نیز کاهش یافت.

مصری با بیان اینکه دولت در این یک سال در خروج از رکود، ایجاد اشتغال و رونق تولید کار خاصی انجام نداده، به بسته‌ای که دولت برای خروج از رکود ارائه داده اشاره کرد و گفت: امیدواریم این بسته زمینه ساز خروج اقتصاد کشور از رکود باشد.

وی با بیان اینکه مردم توقع دارند دولت به وعده هایی که داده عمل کند، افزود: مثلا دولت قول داد برای پروژه هایی که بیش از 90 درصد پیشرفت دارند اعتبار بیشتری اختصاص یابد، اما برای مثال به پروژه راه آهن کرمانشاه که از پیشرفت قابل توجهی برخوردار بود اعتبار خاصی داده نشد.

مصری تاکید کرد: دولت باید توازن بین استان ها را رعایت کند و توجه ویژه ای به اجرایی شدن مصوبات استان ها داشته باشد.

نماینده کرمانشاه در ادامه به عملکرد دولت در حوزه سیاست خارجی هم اشاره و خاطرنشان کرد: تعامل با دنیا از اول هم جزء شعارهای آقای روحانی بود، اما معتقدم حل مشکلات سیاست خارجی به این سرعت و سادگی نیست.

وی با بیان اینکه طی چند ماه گذشته بازار، تولید و همه بخش ها در انتظار نتیجه مذاکرات بودند، یادآوری کرد: این شرایط امکان فعالیت را از مردم گرفت و مردم منتظر بودند مذاکرات تمام شود و بعد به فعالیت های اقتصادی بپردازند.

به گفته مصری اگر مسائل داخل کشور به نتیجه مذاکرات معطوف شود اشتباه استراتژیک و تاریخی ما خواهد بود، باید صراحتا به مردم اعلام شود که در انتظار نتیجه مذاکرات نباشند.

این نماینده مجلس اظهار کرد: اگر در این یک سال اقتصاد کشور را بر اساس اقتصاد مقاومتی کلید می زدیم بسیاری از مکشلات حل شده بود.

وی ادامه داد: باید اقتصاد کشور را بر اساس اقتصاد مقاومتی بنا نهیم، نه بر اساس نتیجه مذاکرات.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما