کد خبر: 174245
تاریخ انتشار :

ایران، میزبان جوانان و نوجوانان «مخالف اشغالگری»

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه‌نیوز سید ابوالقاسم رحیمیان دبیرکل اتحادیه بین‌المللی نوجوانان و جوانان مخالف اشغالگری در این‌باره تصریح کرد:‌ این اردو به مدت 3 روز از تاریخ 31 شهریورماه لغایت 2 مهرماه 1393 و با هدف آگاه‌سازی عمومی درباره معضل اشغال و اشغالگری و مشکلات ملل تحت اشغال از طریق اطلاع‌رسانی بهینه و مستمر به‌ویژه در میان نوجوانان و جوانان و با حضور نمایندگان اتحادیه در کشورهای عضو در شهر تهران برگزار می‌شود.

وی افزود: برگزاری این اردو همزمان با 31 شهریورماه سالروز تجاوز رژیم بعث عراق به خاک جمهوری اسلامی ایران و هدف از آن یادآوری اشغال بخشی از سرزمین ایران اسلامی و تجاوزات رژیم بعث عراق به این سرزمین است.

رحیمیان برگزاری جلسات هم‌اندیشی با موضوعات بررسی پیامدهای جنگ 2014 میلادی رژیم اشغالگر قدس علیه ملت غزه، تدوین برنامه یک‌ساله اتحادیه در سال 2015 میلادی و ارائه به هیات امناء جهت تصویب، برگزاری همایش بین‌المللی «پایان اشغال فلسطین، وظیفه جهانی» و دیدار با شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران را از برنامه‌های سومین اردوی اتحادیه بین‌المللی نوجوانان و جوانان مخالف اشغالگری عنوان کرد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها