زیباکلام: روحانی همانند احمدی نژاد بر ادبیات دشمنی با غرب ، بر شعارهای غیرواقعی و پوپولیستی تاكید نداشت
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، صادق زیباكلام، در خصوص سخنرانی روز گذشته رئیس جمهور در سازمان ملل متحد گفت: آقای روحانی در سخنرانیشان، حرف تازه و نگاه جدیدی را مطرح نكردند و در واقع، سخنان روز گذشته رئیس جمهور در واقع همان تكرار مواضع گذشته بود.
وی با بیان اینكه در سخنان رئیس جمهور مسئله پرونده هستهای ایران و مسئله افراطگری و گروه داعش اختصاص داشت، یادآور شد: ایشان بر عدم افراطگری و لزوم اعتدال سخن گفتند ولی میتوانستند در رابطه با داعش بگویند كه داعش محصول استبداد، دیكتاتوری و فقدان توسعه است.
این تحلیلگر مسائل سیاسی ادامه داد: البته سخنان آقای روحانی از این جهت كه همانند آقای احمدینژاد بر ادبیات دشمنی با غرب تاكید نداشت، بر شعارهای غیرواقعی و پوپولیستی تاكید نداشت و اینكه مردمان دنیا با ما هستند و میخواهند از ما الگوبرداری كنند وجود نداشت، سخنان ارزندهای بود.
زیباكلام ادبیات رئیس جمهور را مناسب و خوب توصیف كرد و اظهار داشت: تاكید آقای روحانی بر مسئله عدمافراطگری و تاكید بر اعتدال بسیار ارزنده بود.
منبع: ایلنا
دیدگاه تان را بنویسید