کد خبر: 182547
تاریخ انتشار :

نمایندگان مجلس 50 بار از نطق ها و اظهار نظرات همکاران شان شکایت کرده اند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، عوض حیدرپورشهرضایی با اشاره به عملکرد هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، گفت: بر اساس آمارها تاکنون بیش از 50 پرونده درباره رفتار نمایندگان در این هیأت بررسی و جمع‌بندی شده است.

نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی، گفت: بیشتر این شکایت‌ها به علت نطق‌ها و اظهارات نمایندگان مجلس بوده که این هیأت بعد از شکایت، صحبت‌های نماینده را بررسی و تعیین می کرد که اظهارات نماینده آیا در راستای ایفای وظایف نمایندگی بوده است.

او ادامه داد: خوشبختانه بعد از بررسی پرونده‌ها معلوم شده که نطق نمایندگان در راستای وظایف قانونی بوده است.

عضو هیأت نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس، با بیان اینکه این هیأت به‌دقت به تمام وظایف خود عمل می‌کند، گفت:‌ تشکیل این هیأت بارها مورد تأکید رهبر معظم انقلاب بوده و مجلس هم به‌طور جد این موضوع را پیگیری کرده است.

منبع: خانه ملت

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما