کد خبر: 182652
تاریخ انتشار :

سوال ملی ۹ نماینده مجلس از ۳ وزیر اعلام وصول شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز،ضرغام صادقی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی پیش از پایان جلسه علنی صبح امروز پارلمان سوالات ملی 9 نماینده مجلس از از 3 وزیر را اعلام وصول کرد.

به گفته وی سوال ملی محمدحسین فرهنگی نماینده مردم تبریز در مجلس از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره علت عدم محاسبه و پرداخت بخشی از حقوق فرهنگیان بازنشسته با وجود احکام صریح قانونی، اعلام وصول شد.

این عضو هیئت رئیسه همچنین گفت: سوال ملی یونس اسدی نماینده مردم مشکین‌شهر از وزیر صنعت، معدن و تجارت درباره دلیل بی‌توجهی به ظرفیت‌های معدنی کشور و سوال ملی محمدحسن آصفری نماینده مردم اراک، از وزیر کشور در خصوص علت عزل و نصب‌های گسترده در وزارت کشور اعلام وصول می‌شود.

صادقی همچنین سوال ملی فاطمه آلیا نماینده مردم تهران از وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد علت عدم اجرای قانون جامع حمایت از معلولین را اعلام وصول کرد.

وی در پایان نیز اضافه کرد: سوال ملی 5 تن از نمایندگان مجلس از وزیر کشور در خصوص عدم برخورد پلیس راهور با موتورسواران متخلف در سطح کشور اعلام وصول می‌شود.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها