کد خبر: 187592
تاریخ انتشار :

هادی غفاری: نباید به دولت پیله کرد/ رای سال 88 را مشروع نمی دانیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، هادی غفاری عضو مجمع روحانیون مبارز در حاشیه بیستمین نمایشگاه مطبوعات و در گفت‌وگو با فارس درباره مشارکت پایین مردم آمریکا در انتخابات و دخالت آنها درباره مردم‌سالاری در کشورمان اظهار داشت: اگر ما در داخل کشور به قواعد بازی مردم‌سالاری دینی پایبند باشیم و مردم را خسته، بی‌باور و ناامید نکنیم آنها نمی‌توانند در مورد مردم‌سالاری ما اظهار‌نظر کنند.
غفاری در پاسخ به این سوال که آیا مشارکت بالای 70 درصد و مشارکت بیش از 80 درصد مردم نشانه ناامیدی مردم محسوب می‌شود؟ گفت: خیر شما که نظر ما را می‌دانید ما معتقدیم احمدی‌نژاد 30 درصد هم رای نداشت.
عضو مجمع نیروهای خط امام در پاسخ به این سوال که آیا توصیه شما برای ناامید و بی‌باور کردن مردم خطاب به دولت است یا خیر تصریح کرد: این توصیه من به همه مسئولان است و ما نباید به دولت پیله کنیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا از صحبت‌های شما این شبهه به وجود نمی‌آید که هر کس مطابق نظر شما نباشد و رای بیاورد او را قابل قبول نمی‌دانید گفت: خیر، باید کاری کنیم که همه مردم در انتخابات حضور داشته باشند.
غفاری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه با وجود تاکید منتقدان از سال 88 تا 92 بر شبهه تقلب اما مردم حضور بیش از 70 درصدی در انتخابات داشتند و نظر شما در این خصوص چیست گفت: ما رای قبلی را مشروع نمی‌دانیم.
وی در پاسخ به اینکه صادق زیبا‌کلام گفته احمدی‌نژاد 15 میلیون رای داشت پاسخ داد بالاخره هر کس آزاد است که نظری داشته باشد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها