کد خبر: 191746
تاریخ انتشار :

صدور قرار تأمین برای سعید مرتضوی از سوی دادسرای کارکنان دولت/ جلسه بازپرسی رئیس سابق تامین اجتماعی همچنان ادامه دارد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، شاکیان رئیس سابق سازمان تأمین اجتماعی از صدور قرار تأمینی برای سعید مرتضوی در ارتباط با پرونده تخلفات تأمین اجتماعی خبر دادند.

علیرضا دقیقی، مصطفی ترک‌همدانی و پیمان حاج‌محمود عطار از وکلای دادگستری و شاکیان پرونده تأمین اجتماعی پس از خروج از جلسه بازپرسی امروز سعید مرتضوی، این خبر را در جمع خبرنگاران اعلام کردند و گفتند در جلسه امروز به بخشی از تخلفات متهم در شرکت شستا، رسیدگی شد و پس از آن، بازپرس قرار تأمینی متناسب با اتهام را صادر کرد.

جلسه بازپرسی سعید مرتضوی در ارتباط با پرونده تخلفات سازمان تأمین اجتماعی از ساعت 10 صبح امروز آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها