عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مسئولان وارد بازیهای سیاسی نشوند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، عباسعلی منصوری در دومین نشست هم اندیشی اعضای شوراهای اسلامی و شهرداران آران و بیدگل و شهرهای تابعه آن اظهار کرد: برخی از افراد در پستهای دولتی و غیر دولتی سعی دارند با به راه انداختن بازیهای سیاسی، مسئولان شهرها را درگیر این بازیها کرده و به اهداف سیاسی خود برسند.
وی تصریح کرد: شوراهای و شهرداران با خدمت بی وقفه به مردم شهرها و روستاهای تابعه خود جواب این بازیهای سیاسی را میدهند.
وی با اشاره به انتقاد برخی درباره روند آخرین مذاکرات در وین ابراز عقیده کرد که کمترین دستاورد مذاکرات اخیر، فراهم شدن زمینه صادرات یک میلیون بشکه نفت خام است.
منصوری افزود: با این وجود و با توجه به روند نزولی قیمت نفت، دولت در تامین مخارج طرحهای مختلف با محدودیت منابع مالی مواجه است.
وی خاطر نشان کرد: در شرایط سخت بودجهای مسئولان در هر پست و مرتبهای باید تلاش خود را برای آبادانی منطقه خود انجام دهند.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید