کد خبر: 204731
تاریخ انتشار :

در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام: دو بند دیگر از سیاست‌های کلی انتخابات به تصویب رسید/ تعیین حدود و منابع هزینه‌های مجاز انتخاباتی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام که صبح امروز شنبه به ریاست آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تشکیل شد، علاوه بر سران سه قوه و اکثریت اعضا، وزرای اطلاعات و دادگستری، رؤسای کمیسیون‌های شوراها و امور داخلی کشور و امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، رئیس سازمان صداوسیما و معاون حقوقی رئیس جمهور نیز حضور داشتند.
در این جلسه پس از بحث و بررسی‌های مبسوط، موارد ذیل به عنوان بندهای دیگری از سیاست‌های کلی انتخابات به تصویب رسید:
- ممنوعیت هرگونه تخریب، تهدید، تطمیع، فریب و وعده‌های خارج از اختیارات قانونی و هرگونه اقدام مغایر با امنیت ملی نظیر تفرقه قومی و مذهبی در تبلیغات انتخاباتی.
- تعیین حدود هزینه‌های مجاز انتخاباتی، شفاف‌سازی منابع و هزینه‌های انتخاباتی داوطلبان و تشکّل‌های سیاسی و اعمال نظارت دقیق بر آن.
ادامه این مبحث در جلسات آتی مجمع پیگیری خواهد شد.
گفتنی است اخیراً مجمع تشخیص مصلحت نظام نامه‌ای خطاب به رؤسای قوای سه‌گانه و دستگاه‌های مختلف برای ارائه گزارش عملکرد و سیاست‌های کلی نظام جهت بررسی در کمیسیون نظارت ارسال کرده است.
همچنین دو نفر به نمایندگی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی و تدوین لایحه بودجه کشور و برنامه ششم در هیأت دولت و دو نفر دیگر نیز در کمیسیون تلفیق و برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برای برنامه ششم و بودجه 94 کشور معرفی شده‌اند.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها