کد خبر: 205695
تاریخ انتشار :

لاریجانی: نقش دسیسه‌های بیگانگان در اختلاف افکنی بین جوامع‌ اسلامی مشهود است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در بدو ورود به شهر استانبول در جمع خبرنگاران درباره برگزاری دهمین اجلاس اتحادیه مجالس کشورهای اسلامی گفت: این کنفرانس برنامه‌های روتینی دارد و هر سال مجمع آن برای ساماندهی کار در درون پارلمان‌های کشورهای اسلامی،‌ موضوعات مهم جهان اسلام و آینده آن تشکیل می‌شود.

وی افزود: در این کنفرانس به چالش‌های مهم عالم اسلام توجه و راهکارهای دستیابی به صلح و امنیت پایدار بررسی می‌شود.

رئیس مجلس گفت: بسیاری از چالش‌های پیش‌روی عالم اسلام وارداتی بوده و برخی از آن‌ها به دلیل تحریک‌ها از سوی بیگانگان ایجاد می‌شود.

رئیس نهاد قانونگذاری تصریح کرد: چالش‌های عمومی جهان اسلام شامل کارهای تروریستی و همچنین تحریک عواطف مسلمانان بوده و روسای مجالس کشورهای اسلامی در صورت همفکری می‌توانند در تصمیم‌گیری کشورهای اسلامی تاثیرگذار باشند.

لاریجانی گفت: اینگونه اجلاس‌ها که نمایندگان مردم در آن حضور می‌یابند برآیندی است از افکار عمومی کشورهای اسلامی و می‌تواند محل مناسبی برای انجام گفت‌وگوهایی که به سرنوشت کل مسلمانان ارتباط دارد‌ باشد.

وی افزود: مسئله تروریسم و اختلاف بین فرقه‌های مختلف اسلامی در حال حاضر تا اندازه‌ای شدت گرفته و علی القاعده دسیسه‌های بیرونی در آن نقش موثر دارند بنابراین همفکری بین کشورهای اسلامی و پیگیری ریشه‌های مشکلات و اتخاذ تدابیر و راهکارهایی برای رفع آن‌ها از مهم‌ترین موضوعاتی بوده که در کنفرانس مورد توجه قرار خواهد گرفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در حاشیه این اجلاس فرصت مناسبی برای انجام مذاکرات و ارتقاء همکاری‌های دو جانبه بین کشورهای اسلامی فراهم خواهد شد.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها