کد خبر: 211603
تاریخ انتشار :

علم‌الهدی: زمینه جمع‌آوری شبکه‌های اجتماعی بیگانه فراهم شود/ تولید شبکه‌های اجتماعی داخلی توسط نیروهای متدین

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی امام جمعه مشهد، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، اظهار داشت: در بحث شبکه‌های اجتماعی و اینترنت، تولید این شبکه‌ها در داخل توسط نیروهای متدین باید به گونه‌ای باشد که این شبکه‌های خارجی دیگر از بین مردم جمع شود.
وی افزود: بنده از شما به خاطر حمایت از این شبکه‌های داخلی تشکر می‌کنم. یکی از اسباب مهم و عنایات الهی در جامعه ما تفکر و استعدادهای نسل جدید است که نسبت به نسل‌های قبلی قابل مقایسه نیست؛ بحث هسته‌ای و هوافضا مؤید حرف بنده است و این استعدادها نیاز به حمایت دارد.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: این مسئولیت شما خط مقدم جبهه است و دشمن هم از این راه وارد شده و ارتباطات و شبکه‌های اجتماعی محور اقتدار دشمن شده است و این فعالیت شما نیاز به هماهنگی بین مسئولان و بدنه دارد.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها