حمله شدید عضو جبهه پایداری به هاشمی رفسنجانی: صحبت های هاشمی برخاسته از دلواپسی او درباره محاکمه پسرش است
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وی در ادامه اضافه کرد: دلواپسی آقای هاشمی از محاکمه پسرش مهدی و نتیجه دادگاه است که آن را به شدت نگران و دلواپس کرده، آقای هاشمی تصور نمیکرد که روزی پسرش به دادگاه برود و یا محاکمه شود.
عضو کمیسیون فرهنگی در ادامه اظهار داشت: وقتی مهدیهاشمی به دادگاه فراخوانده شد و تیری از طرف نظام به سمت خانواده هاشمی برخورد کرد، این مرد انقلابی رفتاریکرد که در شان آقای هاشمی نبود و یا حرف هایی می زند که تنها وضعیت را بد تر میکند.
پژمانفر در ادامه خاطر نشان کرد: در خصوص نقل خاطراتی که آقای هاشمی هر ازچندگاهی بیان می کند گلایه مند نیستیم، زیرا این صحبت ها و نقل خاطرات، اقتضای سن اوست.
وی در پایان گفت: کسانی که در گذشته خدمات بسیاری به انقلاب کرده اند و متاسفانه امروز با مواضعشان آن گذشته ارزشمند را خراب می کنند باعث تاسف ماست،ولی همان طور که بارها در انقلاب شاهد بودیم معیار ما برای قضاوت حال انسانهاست و باید بر منبانی حال فعلی آنها تصمیم گیری کنیم.
دیدگاه تان را بنویسید