کد خبر: 230384
تاریخ انتشار :

تابش: مانیفست اصلاح طلبی تا دو ماه آینده آماده می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، محمدرضا تابش با بیان این که بخشی از آرایش مجلس آینده منوط به عملکردهاست، گفت: این مساله می‌تواند هم عملکرد دولت تا مقطع انتخابات باشد و هم عملکرد اکثریت مجلس از این نظر که تا چه اندازه با جریاناتی که در انتخابات رای مردم را به دست آورده همراهی می‌کند و یا همان مواضع قبل از انتخابات را خواهد داشت.

این نماینده مجلس اظهار کرد: در واقع ترکیب مجلس تا حدودی بستگی به برنامه‌های طیف‌های مختلف دارد از یک طرف اصلاح طلبان و از طرف دیگر اصولگرایان.

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ما به اصطلاح استراتژی تعامل مثبت با حاکمیت ضمن حفظ هویت اصلاح طلبی را در پیش گرفته‌ایم.

این نماینده اصلاح طلب مجلس اظهار کرد: در حال حاضر نیز در حال تهیه مانیفست‌ها هستیم که هم کاندیداهایمان چه شرایطی باید داشته باشند و هم حرف‌های ما برای مردم در جهت حفظ ارتقاء منافع ملی در چارچوب قانون اساسی، حفظ حریم حرمت بزرگان از جمله مقام معظم رهبری باشد.

تابش با بیان این که مانیفست مدنظر تا یکی دو ماه آینده آماده می‌شود اظهار کرد:‌ اکنون در مرحله تدوین قرار دارد که در آینده نزدیک آن را ارائه می‌کنیم و مردم هم می‌توانند دست به انتخاب بزنند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها