کد خبر: 230766
تاریخ انتشار :

دبیرکل جبهه پایداری: جلسه سه‌جانبه آیات مصباح، موحدی‌کرمانی و یزدی مبارک بود/ بعضی افراد از نشست خوبان و بزرگان وحشت می‌کنند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی در یادداشتی به بررسی جلسه سه‌جانبه آیات یزدی، موحدی کرمانی و مصباح و همچنین جلسه هفته گذشته اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری با آیت‌الله مصباح پرداخت که در ادامه می‌آید:

جلسه سه‌جانبه حضرات آیات یزدی، موحدی کرمانی و علامه مصباح:

در روزهای گذشته حضرات آیات یزدی، موحدی کرمانی و علامه مصباح که از بزرگان ما هستند برگزار شد که بسیار مبارک است و البته چیز جدیدی نیست و حضرات آیات از رفقای 40 - 50 ساله هستند و همچنین حضرت امام (ره) شاگردانشان را امر به نشست می‌کردند حتی در شهرستان‌ها، دیگر چه برسد به قم که ام‌القرای اسلام و مرکز درک درست اسلامی است و الحمدالله آقایان نشست بسیار خوبی داشتند و البته از جزئیات جلسه آقایان صحبتی نکردند و ما نفس این نشست‌ها را مبارک می‌دانیم و جای تعجب دارد از بعضی افراد که از نشست خوبان و بزرگان وحشت می‌کنند. بی‌شک او که از این همگرائی‌ها و نشست‌ها احساس خطر می‌کند باید بداند که خودش مشکل داشته و باید به اصلاح نفس خویش مبادرت ورزد.

جلسات شورای مرکزی جبهه پایداری انقلاب اسلامی:

جلسات شورای مرکزی جبهه پایداری هر هفته به صورت منظم برگزار می‌شود و همچنین کمیته سیاسی هم به صورت هفتگی برگزار می‌شود، کمیته فرهنگی هم به نتایج قابل ملاحظه‌ای دست یافته است؛ البته بعد وقفه مختصری به خاطر ایام عید نشست‌ها از سر گرفته شده و هفته گذشته اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری در خدمت علامه مصباح بودند و اعضا حتی‌المقدور با خانواده‌هایشان آمده بودند و این هم جلسه مبارکی بود که حضرت استاد درخصوص نشست با همدیگر و همدلی و همگرایی از دیدگاه اسلام، اولیاء اسلام و حضرت امام (اعلی الله مقامه) مفصل صحبت کردند که متن کامل آن در سایت دفتر ایشان قرار داده شده است تا دیگران هم از آن استفاده برده و ان‌شاءلله برای نظام اسلامی مفید باشد.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما