کد خبر: 231023
تاریخ انتشار :

لاریجانی: مشکلات داخلی یمن تنها از طریق انجام گفت وگوهای ملی بر طرف می شود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز علی لاریجانی روز سه شنبه این موضوع را در دیدار محمد فرج احمد دبیر کل حزب اسلامی کردستان عراق بیان کرد.
لاریجانی روابط دو کشور جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عراق را دوستانه و برادرانه ارزیابی کرد و گفت: دو کشور مهم و بزرگ منطقه به عنوان دو همسایه مسلمان و برخوردار از تمدن و تاریخ غنی دارای مناسباتی دوستانه و برادرانه هستند.
وی با اشاره به مسائل منطقه ای بویژه تحولات اخیر در مبارزه با تروریسم داعش درعراق گفت: مردم عراق پس از سال ها تحمل دیکتاتوری رژیم سابق و سپس اشغال خارجی اکنون با فاجعه جنایات غیر انسانی تروریست ها رو به روست که ثبات و امنیت کل منطقه را با مخاطره مواجه کرده است.
رییس مجلس شورای اسلامی وحدت کشورهای اسلامی در مقابله با مشکلات درونی جهان اسلام را امری ضروری برشمرد و افزود:تنها قدرت های بزرگ و استعمارگر از اختلافات موجود در بین کشورهای مسلمان در جهت کسب منافع خاص خود و استهلاک بنیه و قدرت بدنه جهان اسلام بهره می برند.
**جمهوری اسلامی ایران کشوری قدرتمند است
در ادامه این دیدار محمد فرج احمد دبیر کل حزب اسلامی کردستان عراق نیز از جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری مهم و قدرتمند در منطقه وجهان اسلام نام برد و با اشاره به روابط خوب دو کشور همسایه گفت: جمهوری اسلامی ایران در لحظات دشوار و طاقت فرسا برای مردم عراق در کنار این مردم بوده است.
وی افزود: باید تلاش های گسترده ای در سطح جهانی اسلام، برای مقابله با گروه های تروریستی در منطقه از طریق تقویت وحدت بین مسلمانان صورت گیرد و قدرت جهان اسلام برای مقابله با دشمنان خارجی و مزدوران داخلی کشورها در سایه یکپارچگی در اندیشه و عمل مسلمانان تجلی پیدا می کند.
منبع: خانه ملت

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها