کد خبر: 235608
تاریخ انتشار :

محسن رضایی: تلاش استکبار ادامه پروژه نیمه تمام اسراییل به دست خود مسلمانان است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز محسن رضایی با حضور در مراسم افتتاح مرکز فرهنگی عراق در تهران ضمن تبریک افتتاح این مرکز اظهار کرد: امیدواریم این نمونه الگوی حرکت فرهنگی ملت و دولت عراق در ایران در سراسر بلاد اسلامی توسعه پیدا کند.
وی ادامه داد:‌ همچنین امیدواریم جز ارتباطات برادری،‌ فرهنگی و معنوی میان کشورهای اسلامی شاهد چیز دیگری نباشیم. بین ملت ایران و ملت ایران یک سابقه فرهنگی عمیق و ناگسستنی وجود داشته است و با این گونه فعالیت‌ها این گونه پیوندها عمیق‌تر خواهد شد.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه ما انقلابمان با ندایی از کربلا برخاست، تصریح کرد: ندای آزادی خواهی، بشردوستی و انسانیت و بهترین ندای فرهنگی که امروز در عالم برخاسته از قلب عراق بوده است. پیوند با ملت و دولت عراق یک پیوند اعتقادی، حقیقی و واقعی است و امروز همین دلیل است که استکبار و صهیونیسم را به وحشت انداخته زیرا آن‌ها می‌فهمند که اگر این ارتباطاتی که بین ملت و دولت ایران و عراق است در سراسر جهان انتشار پیدا کند فرهنگ و تمدن واقعی اسلامی شکل خواهد گرفت.
رضایی با بیان اینکه مدتی است که استکبار و صهیونیسم وحدت جهان اسلام را هدف قرار داده گفت: استکبار و صهیونیست تمام تلاشش این است تا پروژه‌ای که اسرائیل آن را ناتمام گذاشت امروز به دست خود مسلمانان ادامه پیدا کند و آن پروژه این است که تفرقه و ناامنی هیچگاه در سرزمین‌های اسلامی پایان پیدا نکند.
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: آنها تفرقه و ناامنی را در جهان اسلام می خواهند تا جلوی ظهور مجدد تمدن نوین اسلامی را در منطقه بگیرند. تصور کنید همه کشورهای اسلامی روزی با یکدیگر متحد باشند، تجارت، فناوری ، انرژی و نفت در اختیار خودشان باشد و بتوانند فرهنگ سازی کنند. فکر می کنید چه اتفاقی می‌افتد؟
وی ادامه داد: بنابراین درک می‌کنیم که چرا آمریکا و غرب از این موضوع ناراحتند و چرا اولاند رییس جمهور فرانسه در اوج بمباران مردم مظلوم یمن به منطقه سفر می‌کند و میلیاردها دلار اسلحه و هواپیما می‌فروشد اما مطمئن باشید که شکست خواهند خورد و ملت‌های مسلمان اختیار، آزادی و حاکمیت خودشان را از آن خود خواهند کرد و دست بیگانگان را از سرنوشت خودشان دور خواهند کرد.
رضایی افزود: امروز توسعه مسائل فرهنگی یکی از بهترین ابزار برای خنثی کردن این تفرقه‌ها و سوءاستفاده های صهیونیسم در سرزمین‌های اسلامی است و یک بار دیگر پیروزی خون بر شمشیر را در عراق و یمن خواهیم دید و جهان اسلام پیروز خواهد شد.
وی در پایان تصریح کرد: از طرف تشخیص مصلحت نظام، دولت جمهوری اسلامی و رهبر بزرگ انقلاب افتتاح این مرکز را تبریک می گوییم و از این حرکت فرهنگی که دولت و ملت عراق در ایران شروع کردند استقبال می‌کنیم. همچنین ملت و دولت عراق بدانند که جمهوری اسلامی ایران از عراق با عزت، یکپارچه و مستقل در دنیا حمایت خواهد کرد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها