جلیلی: فشار آمریکا برای تعطیلی مرکز فردو بعلت ناتوانی در بمباران آن است/ اسلام ناب محمدی(ص)؛ عامل درماندگی آمریکا را در مقابل ایران
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
جلیلی گفت: در بحث نیروگاه فردو و در شرایطی که این مرکز تحت نظارت بازرسین آژانس و دوربین های آن قرار دارد، آمریکا و سایر اعضا گروه ۱+۵ برای تعطیلی آن پافشاری می کنند و این موضوع مطرح است که اعلام کرده اند این مرکز در زیر کوه قرار دارد و نمی توانیم آن را بمباران و نابود کنیم .
وی با بیان اینکه آیا با چنین شرایطی به این دشمن می توان اعتماد کرد و روی حرف و قول او حساب باز کرد، افزود: کسانی که امروز قدرت سلاح هسته ای جهان را در دست دارند همان دشمنانی هستند که در طول هشت سال دفاع مقدس تمام امکانات و تجهیزات خود را در اختیار صدام و کشور عراق قرار دادند تا ایران اسلامی را نابود کنند .
ماهیت رژیم استکباری زیاده خواهی و زورگویی است
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: ماهیت رژیم استکباری زیاده خواهی و زورگویی است و اینکه مقام معظم رهبری در موضوع مذاکرات هسته ای بارها می فرمایند دشمن بد عهد، کینه جو و غیر قابل اعتماد است توهم نیست بلکه بر اساس تجربه، واقعیات و رفتارهای گذشته آنها با ملت ایران است .
سعید جلیلی بیان داشت: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان ما قرارداد و معاهده نیروگاه برق بوشهر را به یکباره لغو کردند و حتی وقتی کشور دیگری حاضر شد کار را به اتمام برساند تمام توان و قدرت خود را به کار بستند تا مانع این کار شوند .
جلیلی افزود: دولت آمریکا در یک سال ۳۹ بار اعلام می کند اجازه نمی دهیم خط لوله انتقال گاز از داخل خاک ایران عبور کند و سئوال ما از ایران این است مگر خط انتقال لوله گاز هم سلاح هسته ای است که با ایران چنین رفتار می کنید .
وی با اشاره به اینکه گروه ۱+۵ به ایران فشار می آورند و با بیان اینکه چرا وقتی هنوز نیروگاه ندارید به دنبال سوخت هسته ای هستید، ادامه داد: در حالی که همین مدعیان اجازه تأمین سوخت راکتور تحقیقاتی تهران که فعالیت آن می تواند داروی یک میلیون بیمار را تولید کند به ایران نمی دهند .
عضو شورای راهبردی سیاست خارجی ایران عنوان کرد: عاملی که امروز دشمن و در راس آنان آمریکا را در مقابل ملت ایران به شکست و درماندگی کشانده اندیشه اسلام ناب محمدی(ص) است که این اندیشه باعث شده انقلاب اسلامی ایران در منطقه و جهان هم پیشرفت و هم تکثر کند و یک الگوی مشخص برای سایر کشورهای جهان باشد .
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی گفت: امروز دشمنان ایران از جمله آمریکا بهانه خود برای لشکر کشی به منطقه خاورمیانه و سایر کشورهای جهان را تآمین امنیت و اقتدار کشور خود اعلام می کنند و ادعا دارند با این کار می خواهند دغدغه مردم کشورهای خود را از ناامنی و ترس برطرف کنند .
سعید جلیلی اظهار داشت: کشورهای مانند عراق، سوریه، افغانستان، بحرین و یمن در آتش ناامنی گرفتار شده اند و تنها ایران است که با توجه و اهمیت به اندیشه ناب خود توانسته در مقابل دشمنان با عزت و اقتدار مقاومت و امنیت خود را حفظ کند .
جلیلی افزود: در چند سال اخیر مسائلی در منطقه خاورمیانه مطرح می شود که مناطق پیرامون ایران را به کانون بحران و تنش تبدیل می کند و در این فضا چیزی که اهمیت دارد و بسیاری از مقامات و دولتمرادن در سخنان و سفرهای خود به ایران آن را اعلام می کنند امنیت مثال زدنی ایران است .
وی عنوان کرد: این امنیت در شرایطی اهمیت و جایگاه ویژه ای پیدا می کند و برای کشورهای خارجی مهم می شود که همه جهان می دانند در منطقه ای نا امنی و تنش به وجود آمده و هدف از تمام این ناامنی و جنگها نابودی ایران اسلامی است .
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: چه اتفاقی افتاده که امروز آمریکایی که هزاران کلاهک هسته ای دارد نگران فعالیت های هسته ای ایران است با وجودی که تمام بازرسین، ناظرین و دوربین های آنان فعالیت های هسته ای ایران را زیر ذربین و کنترل و نظارت خود دارند .
سعید جلیلی ادامه داد: امروز اقتدار و عزت ایران باعث شده شش وزیر امور خارجه کشورهای برتر جهان تمام کارهای خود را رها کنند و به دنبال مسائل هسته ای ایران باشند .
جلیلی افزود: چرا در کشورهای هند و پاکستان که سالهاست سلاح هسته ای دارند خبری از این همه تحریم و فشار و قطعنامه نیست و کشورهای ۱+۵ ابراز نگرانی و دغدغه نمی کنند .
وی بیان داشت: امریکا و متحدانش ۷۰ سال است برای دنیا نظم درست کرده اند، سازمان ملل و حقوق بشر درست کرده اند و یک سری امتیازات هم برای خود وضع کرده اند و اگر اختلافی هم در بین خود دارند آن را در مقابل ایران کنار می گذارند .
عضو شورای راهبردی سیاست خارجی ایران عنوان کرد: آمریکا در هر کجای جهان خواست اهداف خود را پیاده و عملی کرد اما در مقابل ایران موفق نمی شود و پی درپی شکست می خورد جمهوری اسلامی ایران می ماند و روز به روز قدرتمند تر می شود تا جای که اراده خود را به آنان تحمیل می کند .
سعید جلیلی با بیان اینکه مقام معظم رهبری فرمودند ما به آمریکایی بی اعتماد هستیم و برای این حرف هم دلایل روشن داریم، گفت: نگاهی به گذشته نشان می دهد کسانی که به امریکا اعتماد کردند و با آنها مسامحه کردند چه نتیجه ای عاید آنها شد .
جلیلی افزود: کشور شوروی سابق را تجزیه کردند، تمام ابزارهای پیشرفته شوروی سابق را محدود کردند و او را ازگروه هشت خارج کردند و اکنون هم اعلام کرده اند باید روسیه به سه منطقه تجزیه شود .
وی با اشاره به وضعیت ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم افزود: نخست وزیر ژاپن در سال ۸۸ اعلام کرد که آمریکا بعد از جنگ جهانی دوم هنوز پایگاه های نظامی خود را از این کشور جمع نکرده و بعد از ۷۰ سال اعلام کرده هنوز نسبت به ژاپن اعتماد سازی انجام نشده است .
نماینده مقام معظم رهبری در شورای امنیت ملی اظهار داشت: اولین گزینه آمریکا علیه ملت ایران گزینه نظامی بود که در طول هشت سال دفاع مقدس نتیجه ای از آن نگرفت و تودهنی محکم ملت ایران که هرگز از اصل مبارزه خود علیه دشمن دست نمی کشند را به یاد ندارد
سعید جلیلی در پایان بیان داشت: تمام هدف دشمن از بحث تهاجم فرهنگی و شبیخون فرهنگی و ایجاد ۱۷۰ شبکه ماهواره ای علیه ایران نابود کردن عقاید و اعتقادات مردم ایران است .
جلیلی افزود: دشمن تمام امکانات و تجهیزات و قدرت و توان خود را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته اما بنا بر اعتراف خود آنان شکست خورده اند.
دیدگاه تان را بنویسید