کد خبر: 244451
تاریخ انتشار :

شجونی: ممکن است عده ای فردا بگویند خواب دیدیم امام با غنی سازی مخالف بود یا شعار مرگ بر آمریکا ندهید

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز حجت‌الاسلام جعفر شجونی عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر مقابله با تحریف شخصیت امام(ره) اظهار داشت: متاسفانه طی چند ماه گذشته عده‌ای رو به تحریف شخصیت امام خمینی (ره) آروده‌اند و چیزهایی را به ایشان نسبت می‌دهند که حقیقت ندارد امام(ره) فردی با استقامت و استوار بود ایشان حرف‌شان کاملا مشخص است و هر آنچه که می‌خواستند بگویند در صحیفه، سخنرانی‌ها و کتاب‌هایشان فرموده‌اند که فیلم آن هم موجود است.
وی با بیان اینکه رهبری معظم انقلاب حجت را تمام کردند و در سخنرانی خود جلوی تحریف شخصیت امام (ره) را گرفتند، تاکید کرد: اگر در مقابل تحریف شخصیت امام ایستادگی نکنیم عده‌ای فردا می‌آیند و می‌‌گویند خواب دیدیم که امام گفت شعار مرگ بر آمریکا را نگویید یا اینکه غنی سازی نکنید لذا هشدار رهبری فرزانه انقلاب بسیار به جا بود.
شجونی ادامه داد: گاهی خواص بی‌بصیرت سخنانی را به امام (ره) نسبت می‌دهند که انسان تعجب می‌کند این‌ها باید بدانند که امروز مردم مشی و راه امام(ره) را کاملا شناخته‌اند و صحبت‌های بی اساسی که به امام(ره) نسبت داده می‌شود را باور نمی‌کنند.
منبع: انتخاب

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها