کد خبر: 253489
تاریخ انتشار :

ابوترابی‌فرد: نباید عرصه‌های پیشرفت کشور را به توافق هسته‌ای گره زد/ در بحث پیشرفت هزار راه نرفته داریم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی فرد در نطق پیش از دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس (21 تیر 94)، با اشاره به روند مذاکرات هسته‌ای ایران با 1+5، گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که با فرض خوش‌بینانه حصول توافق بین ایران و 1+5 نباید وجوه و عرصه مختلف پیشرفت و اقتصاد کشور را به توافق هسته‌ای گره زد.

وی افزود: ما برای خلق اقتصاد بزرگ و پیشرفت کشور هزار راه نرفته داریم، راه‌هایی که در انتظار حرکت برخاسته از عزم و همت ملی است نه امضای توافقنامه یا قرارداد با فلان کشور یا گروه.

نائب رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: پیشرفت و توسعه کشور در عرصه فرهنگ، اقتصاد، سیاست که راه را برای خلق سرمایه بزرگ اجتماعی هموار می‌کند در گروه تصمیمات بزرگ مبنی بر عقلانیت، دانش و اخلاق و در عرصه اقتصاد و در شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی است، یعنی اقتصاد دانش‌‌بنیان مردمی مبتنی بر تولید کالا و خدمات.

ابوترابی اظهار داشت: مدیریت داهیانه در مصرف است که در پرتو نگاه هوشمندانه به ظرفیت‌های درونی نظام و تدوین نقشه راه قابل دفاع برای به فعلیت رساندن ظرفیت‌های بالقوه کشور است.

وی افزود: پیشرفت کشور در سایه عبور از توسعه و پیشرفت و مدیریت مبتنی بر منابع به سمت پیشرفت و توسعه و مدیریت و اقتصاد دانش‌بنیان است. نگاه به درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت و فرآورده‌های نفتی برای اداره کشور و پاسخ به نیازهای سطحی مردم همیشه برای کشور معضل آفریده است.

نائب رئیس مجلس اسلامی اضافه کرد: در دوران وفور درآمدهای ارزی حاصل از فروش نفت و فرآورده‌های نفتی شاهد افزایش ذخایر ارزی بانک مرکزی و رشد نقدینگی و تورم بودیم و در دوران کاهش درآمدهای ارزی شاهد استقراض دولت از بانک مرکزی و رشد نقدینگی و رشد تورم برآمده از آن.

ابوترابی اظهار داشت: توسعه و پیشرفت کشور در نگاه درست و منطقی به ظرفیت‌های ملی نهفته است امیدوارم مجلس و دولت با استفاده شایسته از موقعیت‌های فعلی کشور در صورت حصول توافق تامین‌کننده مصالح ملی و در صورت عدم دستیابی به توافق برای حرکت اقتصاد ملی و دستیابی به پیشرفت با استفاده از تجارب گذشته به صورت منطقی و اصولی حرکت کنند و آینده را در سایه عزم و اراده استوار و استفاده بایسته از ظرفیت‌های ملی و مدیریت دانش‌بنیان بسازند.

وی در پایان با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس، گفت: حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی روز قدس مسیر حرکت امت اسلام برای دستیابی به قله‌های عزت و سرافرازی را هموار کرد. در این روز ملت‌های جهان برای چندمین بار این مسئله را تجربه کردند که آزادی قدس و زوال رژیم صهیونیستی مسئله اول امت اسلام است.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما