نظر معاون پارلمانی ظریف در مورد بررسی توافق هستهای در مجلس
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
معاون پارلمانی وزیر امور خارجه با اشاره به تصویب قانون الزام دولت به حفظ دستاورد های هسته در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در بخش هایی از این مصوبه بر نقش شورای عالی امنیت تاکید شده و در بخش های دیگر هم به ضرورت ارائه گزارش به مجلس و اصل ۷۷ قانون اساسی تاکید شده است.
وی با تاکید بر اینکه مکانیسم بررسی توافق را باید بزرگان برای ما تعیین کنند گفت: ما به عنوان وزارت خارجه تابع هستیم هر تصمیمی که بزرگان و مدیران در مورد طی فرایند قانونی بررسی توافق بگیرند، اجرا می کنیم.
قشقاوی گفت: وزارت خارجه نمی تواند در مورد فرایند بررسی توافق تعیین تکلیف یا اظهار نظر کند ما هم منتظریم ببینیم چه تصمیماتی گرفته شده و به وزارتخارجه ابلاغ می شود.
معاون پارلمانی وزیر امورد خارجه در مورد بررسی توافق هسته ای در کمیسیون ویژه نیز گفت: نمی دانم مراد از بررسی توافق در کمیسیون ویژه چیست؟ آقای عراقچی در کمیسیون امنیت ملی و آقای صالحی در کمیسیون آموزش برای بررسی توافق حضور یافته اند.
وی در خصوص لزوم تشکیل کمیسیون ویژه گفت :این موضوع به عهده مجلس است نه وزارت خارجه بنابر این هر تصمیمی که مجلس در این مورد بگیرد برای ما محترم است.
دیدگاه تان را بنویسید