کد خبر: 268434
تاریخ انتشار :

سبحانی‌نیا: ورود مداحان به انتخابات مورد پسند جامعه نیست و به جایگاه آنان ضربه وارد می‌شود

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

حجت الاسلام حسین سبحانی نیا ،عضو مجمع روحانیون مجلس شورای اسلامی در مورد اعلام آمادگی برخی از مداحان مبنی بر ارائه لیست در انتخابات مجلس دهم به خبرنگار نامه نیوز گفت: کشور ما یک کشور آزاد است و همه گروه‌ها می توانند به صورت آزاد در مسائل ورود پیدا کنند و به عنوان مجموعه ای مستقل می توانند از کسانی طرفداری کنند. عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس اظهار داشت: اینکه ما برخی گروه‌ها را به برخی حوزه ها بکشانیم آسیب به این مجموعه ها می رساند یعنی مجموعه های که بین مردم مجموعه های ارزشی و ولایی و مورد احترام بودند نباید وارد این مسائل کنیم . سبحانی نیا بیان کرد:اینکه بخواهیم در قالب گروهی اینچنینی مانند مداحان لیستی ارائه دهیم خیلی مورد پسند جامعه نیست و قطعا به جایگاه‌های این مجموعه ها نیز آسیب می رساند. پیش از سبحانی نیا، علی مطهری ،نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز در مورد برخی اخبار مبنی بر ارائه لیست توسط مداحان در انتخابات مجلس دهم به خبرنگار نامه نیوز گفت:منع قانونی برای این موضوع وجود ندارد و می توانند این کار را کنند.

وی اظهار داشت: از نظر من هرکسی دوست دارد می تواند برای انتخابات گروه تشکیل دهد و لیست بدهد و عیب ندارد و مشکلی نیز در این زمینه وجود ندارد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس همچنین در پاسخ به این سوال که برخی از این موضوع یعنی ارائه لیست توسط مداحان ابراز نگرانی کرده اند گفت:چه نگرانی؟مردم باید آگاهی کافی داشته باشند و اگر مردم رشد و آگاهی کافی داسته باشند هیچ مشکلی پیش نمی آید .

شایان ذکر است در هفته گذشته مجتبی توانگر عضو شورای مركزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با اشاره به گفتگویش با سعید حدادیان گفت که او از تك روی برخی طیف های اصولگرا در دوره های گذشته انتقاد كرده و تاكید داشت برای وحدت حداكثری میان همه طیف های اصولگرا نیاز است كه برخی از مواضع خود كوتاه بیایند .

حدادیان با بیان اینكه یكی از اشتباهات ما این است كه در انتخابات سراغ آدم های غیر روحانی می رویم گفت: خبرهای خوبی از وحدت اصولگرایان به گوش می رسد اما در نهایت اگر آقایان به وحدت نرسند مداحان لیست جداگانه ای خواهند داد .

این خبر با واکنش‌های زیادی روبرو شد و بسیاری از جریان‌های سیاسی اعم از اصلاح طلب و اصول گرا با این حضور واکنش منفی نشان دادند و کار به جایی رسید که معاون سیاسی وزیر کشور اعلام کرد که :« مداحان در صورت حضور در انتخابات حق ندارند در حسینیه‌ها و مساجد که متعلق به عموم است، له و یا علیه کسی برای انتخابات تبلیغ کنند٬ چراکه اگر بخواهند چنین کاری را انجام دهند باید به دیگران هم این اجازه داده شود . »

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما