ظریف: برزیل تلاش بسیاری در پرونده هسته ای ایران داشته است/ایران و برزیل دارای سوابق طولانی روابط چند جانبه هستند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
وی گفت: در حوزه های مختلفی اقتصادی بالاخص کشاورزی همکاری های زیادی دو کشور داشته اند که به علت تحریم های ظالمانه کاهش یافته بود. سعی داریم بار دیگر این همکاری ها را بار دیگر افزایش دهیم.
ظریف افزود: در حوزه انرژی صلح آمیز هسته ای تلاش های فراوانی داشته و مشترکات زیادی داریم. برزیل تلاش بسیاری در پرونده هسته ای ایران داشته است. گفتگوهای بسیار خوبی درباره برجام داشتیم. وزیر خارجه کشورمان ادامه داد: درباره مسایل منطقه ای و بین المللی منجمله تحول در ساختار ملل متحد و افراط گریی در منطقه صحبت کردیم. رئیس دستگاه دیپلماسی برزیل پس از ظریف گفت: خرسندم بگویم افتخار بسیار بزرگی است که امروز اینجا هستم.
ویرا با بیان اینکه با هدف ارتقا و تعمیق روابط دو جانبه به تهران آمده است گفت: در زمینه های دو و چند جانبه و موضوعات بین المللی گفتگوهای بسیار خوبی داشتیم. وی افزود: روابط عالی در گذشته داشتیم و میخواهیم این روابط را ادامه دهیم و تبادل هیئت های عالی رتبه بین دو کشور خواهیم داشت. وزیر خارجه برزیل گفت: دعوت کردیم از ظریف که از برزیل بازدید داشته باشند. هر دو کشور اهمیت زیادی را برای روابط دو جانبه قایل هستند.
ویرا افزود: توافق با گروه 1+5 را به ایران تبریک میگویم. این یک پیروزی برای دیپلماسی به شمار میرود. همچنین از قطعنامه ٢٢٣١شورای امنیت سازمان ملل استقبال میکنیم و معتقدیم باعث ارتقا روابط ایران و کشورهای دیگر خواهد شد.
در ادامه ظریف در پاسخ به سوالی درباره بحران سوریه گفت: ایران همواره آماده حضور یک فعالیت جدی بین المللی برای مبارزه با تروریسم در منطقه بوده است. اصرار بر حضور حدی جامعه بین المللی برای حل این مساله داریم.
وی ادامه داد: معتقدیم که اروپا با مواجه شدن با بحران پناهندگانی که توسط داعش مورد تهدید قرار میگیرند مشکل منطقه را بهخوبی لمس میکند که چه بحران عظیم انسانی در خال رخ دادن است.
دیدگاه تان را بنویسید