کد خبر: 280865
تاریخ انتشار :

توضیحات رسایی درباره‌ علت انصرافش از طرح سوالش از وزیر اطلاعات

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام حمید رسایی در تذکری در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس اظهار کرد: من و 4 نفر از همکاران دیگر از وزیر اطلاعات سوالی را مطرح کردیم که قرار بود در هفته آینده مطرح شود اما شما (ابوترابی فرد) جلسه‌ای گذاشتید و با توجه به اینکه وزیر اشکالات نمایندگان را پذیرفت و گفت که نسبت به اصلاح آن اقدام می‌کند ما از سوال خود از وزیر اطلاعات انصراف می‌دهیم.

وی افزود: البته ایشان شکایتی را از من مطرح کرده بودند که وارد دانسته نشد و من تبرئه شدم.

ابوترابی‌فرد در این رابطه گفت: ما با حضور وزیر و جنابعالی جلسه‌ای گذاشتیم و ایشان گفتند که اگر نظر بر طرح سوال باشد مانعی ندارد. البته وزارت اطلاعات بنا دارد در راستای افزایش اقتدار و تامین امنیت قدم‌های قاطعی بردارد و از نگاه شما نیز استقبال و تشکر کردند.

نماینده مردم تهران در مجلس در بخش دیگری از تذکر خود گفت: مطابق بندی از قانون برنامه پنجم دولت موظف است الگوی توسعه اسلامی ایرانی را تا پایان سال سوم برنامه تدوین و جهت تصویب به مجلس ارائه کند. بر همین اساس اگر برنامه ششم به مجلس ارائه شود کلیات دو سوم رای مجلس را نیاز دارد.

ابوترابی فرد در همین رابطه گفت: تنها در مواقعی که حکمی نقض قانون برنامه باشد نیاز به دو سوم رای دارد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما