کد خبر: 282675
تاریخ انتشار :

افتتاح رستوران‌های KFC مطهری و پایداری‌ها را هم صدا کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، در تذکر علی مطهری، کوچک‌زاده، رسایی، پژمان‌فر، آقاتهرانی، زارعی، آشتیانی، طاهری، سید مرتضی حسینی، قاضی‌زاده هاشمی، نوباوه، کریمی، دهقان، سالک، و حسین‌زاده‌بحرینی آمده که باید از دایر نمودن کافه و رستوران‌هایی به سبک غربی و رستورانهای آمریکایی عرضه مرغ سوخاری به عنوان محلی برای مانور تجمل و رفاه زدگی و نمایش رفتارهای خلاف فرهنگ‌های ایرانی اسلامی و عرف و شرع جلوگیری شود.

به گزارش ایسنا، در حالی که محمد دهقان متن این تذکر کتبی را قرائت می‌کرد گفت که این تذکری عجیب است که این گفته دهقان با واکنش محمدرضا باهنر که ریاست جلسه علنی را بر عهده داشت مواجه شد.

دهقان عضو هیات رئیسه مجلس در این رابطه گفت: به این دلیل عرض کردم عجیب است که آقای کوچک‌زاده و مطهری با هم این تذکر را امضاء‌ کردند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما