کد خبر: 283793
تاریخ انتشار :

انتقاد جهانگیرزاده از توهین به آذری‌ها در یک برنامه تلویزیونی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، جواد جهانگیرزاده ضمن تشکر از مدیریت ارشد سازمان صدا و سیما به دلیل توقف پخش برنامه‌ی تلویزیونی فتیله به دلیل توهین به اقوام، مضامین بخشی از این برنامه تلویزیونی را تفرقه برانگیز و غیراخلاقی عنوان و خاطرنشان کرد:‌ متاسفانه در سالی که قرار است سال دولت، ملت، همدلی و همزبانی باشد عده‌ای با رفتارهای خائنانه و مخالف امنیت ملی در صدد ایجاد اختلاف هستند.

وی افزود: متاسفانه کسانی که اتحاد ملت ایران را برنمی‌تابند به افزایش شکاف و اختلافات دامن می‌زنند و صد افسوس که از مهمترین تریبون ملی هم سوء‌استفاده می‌کنند، بی تردید تاکیدات مقام معظم رهبری دربحث نفوذ را باید در جاهایی مثل بخش‌هایی از این برنامه تلویزیونی جستجو کرد که به دنبال تخریب اقوام و استفاده از حرکات زشت است.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: وقتی یک مجری برجسته صدا و سیما با یک محاسبه اشتباه و توهین به سرمربی یکی از تیم‌های داخلی به سرعت از کار برکنار و ممنوع‌التصویر می‌شود، انتظارما این است که با دست اندرکاران این برنامه تلویزیونی نیز به شدت برخورد شود، به هر حال ملت ما در راه وحدت و خون‌های زیادی داده‌اند.

جهانگیرزاده با بیان این که با توجه به شرایط سخت منطقه و مشکلات و ناامنی برخی کشورها مسئولیت ما برای حفظ وحدت ملی و احترام به اقوام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، افزود:‌ من به عنوان یک ترک زبان وآذربایجانی و نماینده مردم آذربایجان به قومیت خود افتخار می‌کنم، بارها برای دفاع از کیان کشور به جنگ رفته‌ایم و دراین مسیر برادر و بهترین دوستانم را ازدست داده‌ام و همه جای ایران را سرای خود می‌دانم.

وی با بیان این که این رفتارها از نگاه ملت ایران مطرود است، خاطر نشان کرد:‌مسئولان امنیتی کشور باید این ماجرا را ریشه یابی کنند چرا که این اقدامات توطئه آمیز و در جهت ایجاد اختلاف ارزیابی می‌شود.

نماینده مردم ارومیه در مجلس خواستار اقدام قاطع رئیس سازمان صدا وسیما و عذرخواهی رسمی این سازمان شد و گفت: مردم آذربایجان خود را سرباز انقلاب می‌دانند وجان خود را برای ایران فدا می‌کنند و مردم کشور و رهبرشان را از صمیم جان دوست دارند وعلی رغم اقدامات توطئه آمیز چند نفر به ظاهر هنرمند که حرفهای سخیفشان دل مردم آذربایجان و ملت ایران را آزرده‌اند، می‌دانند که کشور به وحدت و انسجام بیشتری نیاز دارد.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها