مرحله سوم رزمایش محمد رسولالله(ص) 3 آغاز شد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، امیر سرتیپ دوم علی جهانشاهی، ارشد نظامی ارتش در منطقه شمال شرق، در خصوص برنامه امروز رزمایش محمد رسولالله 3 گفت: امروز نحوه برخورد با گروههای تروریستی و تکفیری را در این محور طرحریزی کردیم که همین امر باعث شده در این مرحله از رزمایش از یگانهای واکنش سریع و متحرک و از بالگردهای هوانیروز برای هلی برن نیروهای اطلاعاتی، شناسایی، مهندسی و تکتیرانداز استفاده کنیم.
وی افزود: از آنجایی که برخورد با نیروهای تکفیری و تروریستی با نیروهای فرامنطقهای و کلاسیک متفاوت است، از تاکتیکها و تکنیکهای دیگری استفاده خواهیم کرد که در آن تکتیراندازها و واکنش سریع از اهمیت بالایی برخوردار است و اثرگذاری بیشتری دارد.
جهانشاهی گفت: روز گذشته در دو مرحله صبح و شب نحوه برخورد با نیروهای فرامنطقهای و کلاسیک را اجرا کردیم و به لطف خدا این مرحله نیز به خوبی برگزار شد.
ارشد نظامی ارتش در منطقه شمال شرق عنوان کرد: آماده مقابله با هر بیگانهای، هر گروهی و هر کسی که تهدید و چشم طمعی به خاک جمهوری اسلامی ایران را داشته باشد، هستیم و متجاوزان مطمئن باشند پاسخ ما سخت و خشن خواهد بود.
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید