کد خبر: 286534
تاریخ انتشار :

شیخ‌الاسلام: داعش برای تاثیرگذاری در نشست وین پاریس را مورد حمله قرار داد/ حفره‌های امنیتی فرانسه نشان‌دهنده ضعف سیستم امنیتی غرب است

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حسین شیخ‌الاسلام کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به حادثه تروریستی پاریس اظهار داشت: داعش سه موضع را مورد هدف قرار داد؛ آنها ابتدا هواپیمای روسی، سپس ضاحیه لبنان و نهایتاً پاریس را مورد هدف قرار دادند تا بتوانند متعصبین فریب‌خورده را به خود جذب کند و پیرو شعارهای اولیه خود پیش از نشست وین این سه هدف را انتخاب کردند.

شیخ‌الاسلام ادامه داد: حمله داعش به این سه موضع این پیام را داشت که نشست وین بدون حضور ما (داعش) نمی‌تواند تصمیم‌گیری کند و آینده منطقه حتما توسط ما و دست دیگری که پیدا نیست یعنی صهیونیست‌ها باید تعیین شود.

این کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به مدارک غیرقابل انکاری که از حمایت صهیونیست‌ها از داعش وجود دارد، تصریح کرد: مجروحان داعشی در بیمارستان‌های سرزمین‌های اشغالی مداوا می‌شوند و حتی شخص نتانیاهو به عیادت آنها می‌رود و این غیر از پشتیبانی اطلاعاتی و تسلیحاتی اسرائیل از داعش است.

وی با بیان اینکه داعش می‌خواهد قبل از نشست وین تاثیرگذاری خود را نشان دهد، اظهار داشت: بنابراین چون هم فرانسه، هم حزب‌الله و هم روسیه علیه داعش عملیات می‌کردند، داعش آنها را مورد هدف قرار داد و هم‌پیمانی اسرائیل با داعش و عدم حضور آنها در وین دلیل اصلی این سه حمله بود.

شیخ‌الاسلام با اشاره به ضعف سیستم امنیتی در غرب خاطرنشان کرد: با توجه به نفوذ صهیوینست‌ها در کشورهای غربی و به خصوص فرانسه آنها به راحتی می‌توانند حفره‌های امنیتی در کشورهای غربی ایجاد کند.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما