کد خبر: 287274
تاریخ انتشار :

حسینیان: سازوکار انتخاباتی اصول‌گرایان مشخص شد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام روح‌الله حسینیان عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره آخرین وضعیت اصو‌ل‌گرایان برای رسیدن به وحدت، اظهار داشت: اصول‌گرایان در زمینه وحدت تقریباً به نتایجی رسیده‌اند.

وی ادامه داد: اگر عده‌ای از خنّاسانی که به‌دنبال بر هم زدن وحدت هستند کارشکنی نکنند، علما و سیاسیون اصول‌گرا در زمینه وحدت به توافق رسیده‌اند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری درباره آخرین وضعیت تعیین سازوکار انتخاباتی اصول‌گرایان، افزود: قرار است سازوکاری برای انتخاب کاندیداها ایجاد شود، اما هنوز اقدام عملی صورت نگرفته و این مسائل در چارچوب‌هایی است که به نتیجه رسیده است.

حجت‌الاسلام حسینیان توضیح داد: سازوکار انتخاباتی اصول‌گرایان مشخص شده، اما هنوز اجرا نشده است؛ سازوکار به این صورت است که گروهی از میان اصول‌گرایان تشکیل شوند و به‌عنوان تصمیم‌گیرندگان برای کاندیداها فعالیت کنند و لیست انتخاباتی را ارائه دهند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هنوز اعضای گروهی که قرار است برای کاندیداها تصمیم‌گیر باشند، مشخص نشده‌اند.

منبع: تسنیم

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها