کد خبر: 292988
تاریخ انتشار :

سرتیپ اسماعیلی: دشمنان فرامنطقه ای قصد ایجاد ناامنی در اطراف مرزهای ما را دارند/ هیچ اشراف اطلاعاتی ندارند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، مراسم فارغ التحصیلی و اعطای سردوشی به دانشجویان مرکز آموزش پدافند هوایی اراک با حضور امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) برگزار شد.

امیر اسماعیلی در این مراسم ضمن محکوم کردن حادثه کشتار شیعیان در نیجریه اظهار داشت: نیروهای فرامنطقه‌ای در اطراف کشور قصد ایجاد ناامنی دارند و وظیفه قرارگاه پدافند هوایی حراست مداوم و 24ساعته از کشور است و اگر غفلت کنیم دست‌آوردهایی که تا کنون به برکت خون شهدا کسب کرده‌ایم در کوتاه مدت از بین خواهد رفت.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی گفت: دشمن با در اختیار داشتن امکانات و تجهیزات جاسوسی و اطلاعاتی نسبت به ما اشرافی ندارد و اگر اطلاعات کاملی از توان ما در اختیار داشت شاید اقدامات دیگری انجام می‌داد.

امیر اسماعیلی تصریح کرد: ما در زمینه امکانات و تجهیزات هیچ نیازی به کشورهای دیگر نداریم و از خود کفایی لازم برخورداریم.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما