کد خبر: 297079
تاریخ انتشار :

بیانیه مشترک فراکسیون روحانیت و کمیسیون فرهنگی در پی شهادت شیخ نمر

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، متن بیانیه به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
انالله و انا الیه راجعون
شهادت آیت الله نمر، را به بقیه الله اعظم امام زمان علیه السلام و حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای مد ظعه العالی و ملت و امت هوشیار و بیدار عربستان سعودی و جهان اسلام و علما تسلیت و تبریک عرض می‌نمائیم و جنایت آل سعود و حاکمان ظالم حجاز را به شدت محکوم می‌کنیم.
خون شهید آیت الله نمر سرآغاز اضمحلال دولت ظالم سعودی را رقم خواهد زد، نقش استکبار و سلطه جهانی در این جنایت بوضوح روشن است و تلاش حاکمان سعودی با این اقدام به شکست خود را در منطقه و یمن و بحرین پوشش دهند.
فراکسیون روحانیت و کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، جنایت حاکمان ظالم سعودی را بشدت محکوم نموده و از علماء و روشنفکران شیعه و سنی و ملت بپا خواسته عربستان و مسلمان با وحدت کلمه عکس العمل مناسب خود را عملی نمایند و مطمئن هستیم که عربستان تاوان سختی بابت این سیاست‌ها را پرداخت خواهد کرد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها