کد خبر: 298761
تاریخ انتشار :

تابش: برخی خمینی جوان و عالم را بر‌نمی‌تابند/ مراقب رفتارهای تفرقه افکنانه باشیم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

نماینده اصلاح طلب مجلس شورای اسلامی در مورد مسایلی که درباره ثبت نام، امتحان، مصاحبه و حضور سید حسن خمینی در انتخابات مجلس خبرگان مطرح شد به خبرنگار نامه نیوز گفت: به نظر بنده در قضیه سید حسن آقا خیلی کم لطفی شد و دوستان می‌توانسند حساب شده‌تر با این مسئله برخورد کرد.
وی اظهار کرد: سخنگوی شورای نگهبان اعلام کردند که آزمون تنها شرط سنجش اجتهاد نیست و راههای دیگری نیز وجود دارد و این یعنی رد حرف قبلی که هر کس در آزمون شرکت نکند کنار گذاشته می‌شود.
نماینده مردم اردکان تصریحکرد: این‌گونه برخوردها خیلی خوشایند نیست و بر طبل تفرقه می‌کوبند که دود آن به چشم همه خواهد رفت و مشارکت را کمتر خواهد کرد و تصمیم گیری‌ها را زیر سوال می‌برد.
تابش بیان کرد: این صداها از کانال افرادی است که خیلی حضور سید حسن خمینی که فردی جوان، خوش فکر، دارای مراتب علمی و منطبق بردیدگاهها و خواسته‌ها و نیازهای نسل جوان است را برنمی‌تابند و همواره در جهت تخریب وی عمل کرده‌اند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما