کد خبر: 299262
تاریخ انتشار :

فومنی از برگزاری کنگره حزب مردمی اصلاحات خبر داد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات در گفت‌وگویی با بیان اینکه حزب برای کار انتخماباتی در سراسر کشور کاندیداهای مورد نظر خود را رصد و بررسی کرده است، اظهار داشت: کمیته انتخابات ما نتایج خوبی را گرفته و بعد از تائید صلاحیت‌ها اسامی کاندیداهای خود را به طور رسمی اعلام می‌کنیم.
فومنی با اشاره به سرلیستی محسن هاشمی در لیست انتخابات مجلس و هاشمی رفسنجانی در لیست خبرگان یادآور شد: لیست مجلس ما تلفیق بین خانم‌ها و آقایان بوده و درصد آنها یکسان است.
این فعال اصلاح‌طلب از آغاز کار ستادهای این حزب در تهران خبر داد و تصریح کرد: ما با هیچ گروهی از جمله شورای سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان ائتلاف نمی‌کنیم.
وی با بیان اینکه لیست حزب مردمی اصلاحات دارای سه بخش است، گفت: لیست ما از اصلاح‌طلبان میانه‌رو، اعتدالگرایان و اصولگرایان میانه‌رو تشکیل شده است.
فومنی خاطرنشان کرد: ما مانیفست، برنامه انتخاباتی، اهداف و لیست خود را با شعار حزب در کنگره سالانه که 9 بهمن برگزار خواهد شد، اعلام می‌کنیم.
منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها