کد خبر: 300505
تاریخ انتشار :

عبدی: برجام در تاریخ 100 سال اخیر ایران بی‌نظیر است/ ماموریت جدید دلواپسان در پسا تحریم

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

ایرج عبدی درباره موضع‌گیری‌های دلواپسان قبل از اجرایی شدن برجام به خبرنگار نامه نیوز گفت: دلواپسان باید از رفتارهایشان عبرت بگیرند، آنها از همان ابتدا با ناامید کردن مردم و تکرار شعارهای منفی مبارزه‌ای را علیه دولت و تلاشهایش انجام دادند.
وی اظهار داشت: آنها به جدیت و قطعیت می‌گفتند که تحریم‌ها برداشته نمی‌شود و برجام به نتیجه نمی‌رسد و از طرفی با شیوه عملکردی که داشتند بهانه به کشورهای استکباری می‌دادند که سخت گیری بیشتری در توافق هسته‌ای داشته باشند.
عبدی بیان کرد: آنها از هیچ کوششی برای اینکه برجام به نتیجه نرسد دریغ نکردند و الان هم که برجام به نتیجه رسیده، ناراحت هستند. اکنون هم تلاش می‌کنند شیرینی این اتفاق بزرگ را تلخ کنند و آن را کم اهمیت جلوه دهند.
وی تاکید کرد: بعضی متاسفانه در کشور منافع جناحی را بر منافع ملی ترجیح می دهند و سعی می کنند که اگر موفقیتی در کشور ثبت می شود به نام آنها ثبت شود و فرد دیگری در آن شریک نشود و این آسیب جدی است که در سیاستمداران کشور از زمان‌های گذشته تا کنون بوده است.
عبدی با بیان اینکه برجام یک پیروزی بی‌نظیر در تاریخ صدسال گذشته ایران است، ادامه داد: برجام یک برد بی‌نظیر و پیروزی خوب در شرایط کنونی کشور بود که در گذشته‌های دور نیز چنین پیروزی را به یاد نداریم و این را مدیون هدایت های رهبری و استقامت ملت و تدبیر دولت هستیم.
وی در پایان تاکید کرد: با اینکه حمایت‌های رهبری از برجام کاملا واضح و روشن بود اما آنها از الفاظی همانند ترکمنچای استفاده می‌کردند.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها