کد خبر: 308956
تاریخ انتشار :

گزارش آرمان از مراسم سالگرد آیت‌ا... توسلی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، جماران اين روزها ميزبان ياران امام است؛ ياراني كه سال‌ها در كنار او براي پيروزي انقلاب اسلامي مشكلات را تحمل كردند و از خود گذشتند تا مردم كشورمان روي آرامش ببينند. آنها سال‌هاست كه دلشان از اقدامات تندروها خون است اما براي آرامش ملت سكوت كردند و لبخند بر لب آوردند نمونه اين یاران امام مرحوم آیت‌ا... توسلي بود كه روز پنجشنبه سالگرد رحلتش در جماران برگزار شد.
در اين مراسم ياران امام مانند: آيات هاشمي، سيدحسن خميني، سيدمحمد موسوي خوئيني‌ها، موسوي بجنوردي و حجج اسلام سيدياسر خميني، سيدعلي خميني، مرتضي اشراقي، مجيد انصاري، موسوي‌لاري، سيدسراج‌الدين موسوي، محمدصادق صالحي‌منش، محمدعلي ابطحي، كيان ارثي، احمدي بروجردي، مسعود اديب و سيدحسين هاشمي استاندار تهران، حميد انصاري، سيدعلي خاتمي، غلامحسين كرباسچي، فيض‌ا... عرب‌سرخي، جواد اطاعت، جواد امام و... حضور داشتند. اما 24 ساعت بعد بار ديگر جماران پذيراي ياران امام شد و اين‌بار آيت‌ا... هاشمي بود كه خاطرات آن روزهاي همراهي با امام را زنده كرد. ديروز اعضاي ستاد خبرگان مردم به جماران رفتند تا هاشمي براي آنها از اهميت انتخابات بگويد. جماران اين روزها راضي است و بار ديگر پشتيبان بودن ياران امام را تصوير كرد. هاشمي و سيدحسن روحاني زماني كه در كنار هم قرارمي‌گيرند هراسي در دل تندروها و دلواپسان شكل مي‌گيرد كه تفسيرش همان چهره‌هاي آنان است.
آنچه درباره يادگار امام گفته شد
روز پنجشنبه كه سالگرد رحلت آيت‌ا... توسلي بود حجت‌الاسلام حميدزاده پشت تريبون رفت و تصريح كرد: انقلابي كسي نيست كه در فضاي آرامش و در جست‌وجوي نام و نشان انقلابي شود، بلكه انقلابي آن كسي است كه در كوره حوادث انقلاب آبديده شده و جان خود را تقديم اين مسير كرده است. اين خطيب برجسته ديني افزود: يكي از ابعاد حق‌شناسي نسبت به امام و انقلاب نه از طريق تصاوير سانسور شده و سخنان تقطيع شده ايشان براي توجيه كارهاي زشت برخي، بلكه ديدن تاريخ انقلاب و امام است و آيت‌ا... توسلي يكي از شخصيت‌هاي برجسته اين عرصه بود كه افتخار خدمت در دقتر و بيت امام را داشت...
حجت‌الاسلام حمیدزاده تصريح كرد: اينكه دلسوزان امام راحل، دلسوز اهداف ايشان هستند همچون برخي دلواپسان و مدعيان دروغين نيستند؛ لذا بايد اين ارزش‌ها را حفظ كرد. وی با اشاره به «پايداري در مسير انقلاب» به عنوان يكي از درس‌هاي امام، تاكيد كرد: امام فقط خلاصه شده در اين حسينيه نيست بلكه امام با بيت و دودمانش مطرح است. بنابراين مطلبي كه اخيرا آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني در قضيه مربوط به حضرت حاج سیدحسن آقا خميني گفتند يك تعارف نبود، بلكه يك سوز و گداز و آتش درون بود كه زبانه كشيد. اين خطيب برجسته ديني با اشاره به شخصيت علمي يادگار گرامي امام خميني حجت‌الاسلام والمسلمين سيد حسن خميني گفت: آنچه مراجع بزرگوار عظام همچون آقايان وحيد خراساني، جواد آملي، راستي كاشاني، موسوي اردبيلي، شبيري زنجاني و ديگر آيات بزرگوار در رابطه با آيت‌ا... حاج حسن آقاي بزرگ گفتند تعارف نبود؛ چرا كه بعضي از اين آقايان بعضا حتي اهل سياست هم نيستند و نگاهشان حوزوي است. لذا برخي افراد در شرايطي كه دنياي قبر و قيامتي هم وجود دارد، سخنان باطلي مي‌گويند، در حالي كه بايد به عواطف و احساسات مردم جواب داد.
وي در ادامه يادآور شد: وقتي خدا اراده كند كه كسي را بالا ببرد كسي نمي‌تواند جلوي آن را بگيرد و بنابراين بيت امام همچنان مي‌تابد و اشعه‌هاي خود را پرتوافكن خواهد كرد و اينگونه نيست كه خدا اجازه دهد آنچه برخي افراد مي‌خواهند تحقق يابد.
تعريف از من مشكلي را حل نمي‌كند
اما ديروز آيت‌ا... هاشمي در ديدار اعضاي ستاد «خبرگان مردم» گفت: در تشخيص صلاحيت‌ها و راي‌گرفتن‌ها و راي خواندن‌ها مشكلاتي پيش آمد كه برخي به دولت و هيات اجرايي و هيات نظارت باز‌مي‌گردد كه اگر خوب انجام شود، جمهوريت نظام حفظ مي‌شود. آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني با اشاره به سوره نصر خطاب به افرادي كه در انتخابات از ايشان حمايت مي‌كنند، گفت: از شما به خاطر هزينه و و قتي كه گذاشتيد متشكرم اما اشكال اين بود كه از من تعريف كرديد، چراكه تعريف از من مشكلي را حل نمي‌كند. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به اينكه از ابتداي انقلاب انتخابات در اين كشور برگزار شده است، افزود: ساختار نظام، ساختار خوبي است و نمونه بي‌نظيري در دنياست، اما به اين ساختار خوب عمل نمي‌شود.
وی تاکید کرد: حتي رهبري ما كه جنبه اسلاميت نظام بر عهده اوست، در انتخاب دومرحله‌اي برگزيده مي‌شود؛ دليل اين كار آن است كه توده مردم نمي‌توانند شرايط رهبري را تشخيص دهند و اين كار از عهده مجتهد برمي‌آيد. كميسيون ماده۱۱۰ خبرگان رهبري ۱۰عضو دارد كه اين افراد جلسات سالانه با رهبر انقلاب برگزار مي‌كنند و در مجلس خبرگان شهادت مي‌دهند كه رهبري صفات اين مسئوليت را هنوز دارد و از سوي ديگر همه ما جز خدا فاني هستيم و به هر حال روزي مي‌رسد كه رهبري نباشد و وظيفه انتخاب رهبر برعهده خبرگان است. آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني افزود: رئيس‌جمهور و مجلس را نيز مردم انتخاب مي‌كنند و شوراي شهر، شوراي شهرستان و... نيز به همين ترتيب توسط مردم انتخاب مي‌شوند، لذا از اين جمهوري‌تر در دنيا پيدا نمي‌كنيم. عضو مجلس خبرگان رهبري گفت: درباره بعد اسلامي نيز بايد توجه كرد كه همه قوانين درچارچوب قوانين اسلام باشد و اگر جمهوري اسلامي اين طور بماند، در دنيا نمونه است.
در اين دو سال كارهاي زيادي انجام شد
آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني ايران را كشور بي‌نظيري خواند كه تمدن چند هزار ساله و منابع طبيعي غني و جغرافياي منحصر به فردي دارد و اضافه کرد: اگر براساس قرآن امت ميانه‌اي باشيم به دستورهاي دين عمل كرده‌ايم و هرگونه افراط و تفريط، انحراف است. او با اشاره به اينكه اميدوار بوده اين دو انتخابات پايه‌هاي انقلاب را دوباره محكم كند، تاكيد كرد: البته كه در اين سال‌ها اسلاميت نظام نيز آسيب‌ديده و بداخلاقي‌ها، تهمت‌زدن‌ها و فساد اقتصادي در كنار متزلزل شدن خانواده‌ها به دليل مواد مخدر و مسائل ديگر سازگار با نظام اسلامي نيست و ان‌شاءا... نتيجه انتخابات طوري باشد كه مردم دسته دسته به راه حق عمل كنند. عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به فراز ديگري سوره نصر افزود: وقتي كه به قدرت رسيديد بايد مرتب استغفار كنيد؛ پيامبر نيز مرتب استغفار مي‌كرد تا خود را از انحراف‌ها دور نگه دارد.
آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني گفت: دو سال قبل و در گام اول نسبتا موفق شديم، اما مجلس و قوه‌قضاييه و صدا و سيما و سپاه و بسيج و شوراي نگهبان در دست دولت نيست و اگر برنامه‌اي را دولت بنويسد، در ‌‌نهايت تصميم‌نهايي را مجلس مي‌گيرد. او با اشاره به اينكه گام اول‌‌ همان بود كه بعد از ردصلاحيت در انتخابات سال۹۲ از آقاي دكتر روحاني حمايت شد، تاكيد كرد: در اين دو سال كارهاي بزرگي انجام شده اما هنوز مساله معيشت مردم باقي مانده كه اگر اين كارهاي بزرگ انجام نمي‌شد امروز ايران نيز مثل تركيه چند سال گذشته و ونزوئلا با تورم ماهانه روبه‌رو بود، اما در ايران نيز هنوز تورم ۱۰درصدي است يعني قيمت‌ها هر سال 10درصد افزايش پيدا مي‌كند. آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني افزود: ان‌شاءا... گام بعدي و گام دوم انتخابات پيش‌رو باشد، گرچه متاسفانه نيروهاي زيادي به دلايلي كه درست نيست، كنار گذاشته‌ شده‌اند اما اصلاح‌طلبان و نيروهاي نزديك به دولت نزديك به 200نفر را در سراسر كشور معرفي كردند.
در خبرگان نيز بيش از ۶۰ نفر معرفي شدند كه با وجود رد صلاحيت اين افراد، اميدوارم مثل من كه بعد از ردصلاحيت از آقاي روحاني حمايت كردم، چهره‌هاي مشهور ردصلاحيت‌شده نيز كمك كنند تا اين افراد گمنام بتوانند در انتخابات افراد موفق شوند. عضو مجلس خبرگان رهبري با اشاره به اينكه گروهي كه خود را در خط ولايت مي‌دانند، برخلاف بيانات رهبري دوست ندارند انتخابات با حضور گسترده مردم برگزار شود، گفت: انتخابات بسته به اين است كه مردم فوج فوج بيايند و به اعتدال راي دهند و اين كار عملي است. رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به مساله‌اي فقهي اشاره و تصريح كرد: انتخابات هم حق است و هم تكليف و حق هر انساني آن است كه در سرنوشت كشور خود دخالت كند و تكليف او آن است كه به سرنوشت خود توجه كند.
ليست به نام براي من نيست
وی با اشاره به اينكه ليست منتشر شده به نام من، ليست من نيست، گفت: گروهي از نخبگان و خبرگان داخل و خارج مجلس خبرگان اين ليست را تهيه كرده‌اند و از بنده و آقاي روحاني خواستند سرليست آن باشيم. آيت‌ا... هاشمي‌رفسنجاني در پايان با بيان اينكه مردم مرا مي‌شناسند و موافق و مخالف مي‌دانند كه به من راي بدهند يا ندهند و بنا نداشتم ستاد انتخاباتي داشته باشم، خاطرنشان كرد: اما آنچه كه هست ستاد‌ها راهي براي ارتباط با مردم است و تشكر مي‌كنم از كساني كه بدون اينكه از من چيزي بخواهند، اين كار را انجام دادند.
منبع: روزنامه آرمان

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما