حدادعادل: مصمم هستیم چرخ اقتصاد کشور به گونهای بچرخد که از وابستگی نجات یابیم
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، حدادعادل نماینده مجلس شورای اسلامی در همایش ائتلاف اصولگرایان گفت: شرایط فعلی کشور را مناسب با اقتصاد مقاومتی نمیبینیم، نگرانیم شرکتهای متعددی که پس از دوران تحریم پشت سر هم به کشور ما سفر میکنند بخواهند ایران را مبدل به بازار مصرفی خود کنند.
وی افزود: مصمم هستیم اگر در مجلس حضور یابیم کاری کنیم چرخ اقتصاد کشور در دوران پسابرجام به قدری بچرخد که از وابستگی نجات یابیم.
حدادعادل افزود: سعی کردیم در کنار چهره های باتجربه از چهره های جوان انقلابی هم در فهرست استفاده کنیم، امروز مشکل بزرگ در کشور ما رکود و اشتغال است، استفاده از تمام ظرفیت های رای دهی در ایران بسیار مهم است.
وی با تأکید بر اینکه ما در موضوع برجام به طرف مقابل اعتماد نداریم، گفت: میبینیم به جای تحریم هسته ای ازتحریم موشکی اسم میبرند و قیمت نفت را از 130 دلار به زیر 30 دلار میآورند تا ایران درامدی نداشته باشد،همانطور که رهبری فرمودند به آمریکا اعتماد نداریم، نباید این واقع بینی را با برچسب تندروی لکه دار کرد.
ادامه دارد...
منبع: فارس
دیدگاه تان را بنویسید