کد خبر: 31096
تاریخ انتشار :

عسگری: رییس جمهور آینده باید فراجناحی بیندیشد و عمل کند

عسگری: رییس جمهور آینده باید فراجناحی بیندیشد و عمل کند
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

علی عسگری مشاور مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با نامه با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری در حرم رضوی و تاکید ایشان بر حضور همه جریانات سیاسی در عرصه انتخابات ریاست جمهوری، گفت: آنچه از سخنان روز گذشته رهبری برداشت می شود این است که «مشارکت حداکثری » در انتخابات مطالبه ایشان است، به نحوی که انتخابات ریاست جمهوری آینده به جشن ملی نظام ومردم تبدیل شود. وی با بیان اینکه انتخابات باید شکوهمند و دشمن شکن باشد، تصریح کرد: لازمه چنین انتخاباتی هم حضور و مشارکت همه مردم، دلسوزان و نخبگان نظام است، کسانی که قانون اساسی، اسلام، انقلاب و امام و رهبری را قبول دارند نه تنها حق حضور در عرصه را دارند بلکه این حضور یک نوع تکلیف و وظیفه برای آنان است. نماینده دوره هفتم مجلس شورای اسلامی با تاکید براینکه همه جریانات و گروه‌های سیاسی باید بیانات اخیر رهبری را خط مشی و راهگشای حضور خود در انتخابات بدانند، خاطرنشان ساخت: کشور در حال حاضر با برخی تنگناها در عرصه داخلی و بین المللی روبرو است که رفع این تنگناها نیازمند مشارکت و انسجام همه نخبگان و دلسوزان نظام است، حضوری که پشتوانه حمایتی مردم را همراه خود داشته باشد. وی ادامه داد: در انتخابات آینده باید رییس جمهوری بر سرکار بیاید که با کارآمدی، تدبیر، برنامه و داشتن تیمی مجرب حرکت اجرایی کشور را شتاب بیشتری ببخشد و کشور را از تنگناهای فعلی که مهترین آن مشکلات اقتصادی و معیشتی است به سرعت عبور دهد.
اداره کشور به شکل حزب یو جناحی مطلوب نظام نیست
این چهره اصولگرا در ادامه با تاکید براینکه اداره کشور به شکل جناحی و حزبی مطلوب نظام نیست، اظهار داشت: تجربه 8 سال مدیریت اصلاح طلبان و 8 سال مدیریت اصولگرایان نشان داد دیگر نمی توان کشور را با این گونه تفکرات حزبی و جناحی اداره کرد، آنچه رهبری بارها در رهنمودهای خود بر آن تاکید داشتند این است که اصولگرایی منهای اصلاح طلبی تحجر است و اصلاح طلبی منهای اصولگرایی ولنگاری و راه درست اصولگرایی اصلاح طلبانه است. این رویکرد و تفکر رهبری باید در اداره کشور در آینده مد نظر قرار گیرد. عسگری گفت: یک تجربه گذشته، و یک تجربه وضعیت فعلی به ما می گوید که باید با برنامه و آینده نگری رییس جمهور آینده را انتخاب کنیم، دولت آینده باید دولتی فراگیر و متشکل از همه دلسوزان و نخبگان معتدل و میانه رو از دو جریان اصلاحات و اصولگرا باشد. به نحوی که همه در قدرت و مدیریت کشور سهیم باشند.
رییس جمهور آینده باید سعه صدر بیشتری داشته باشد
معاون پارلمانی مرکز تحقیقات استراتژیک نظام با تاکید براینکه رییس جمهور آینده باید سعه صدر بیشتری داشته باشد، خاطرنشان ساخت: رییس جمهور یازدهم باید فراجناحی بیندیشد و فراجناحی عمل کند. از سوی دیگر به جهت اینکه انتخابات رقابتی است باید رقابت عادلانه‌ای بین کاندیداها و جریانات سیاسی وجود داشته باشد و همه برای حضور و پذیریش مسئولیت احساس وظیفه داشته باشند. وی قانونمداری را کلید واژه مورد تاکید رهبری در اکثر بیانات شان دانست و افزود: همه عناصر تاثیرگذار در انتخابات اعم از مجریان، ناظران، کاندیداها، حامیان آنها و ... همه باید در چارچوب قانون به نحوی عمل کنند که نفاق و رودرویی پیش نیاید، و کاندیداها با عقلانیت و تدبیر برنامه‌هایشان را مطرح کنند، حامیان آنها هم در چارچوب قانون تبلیغات مثبت خودشان را داشته باشند تا در نهایت دولتی بدون نقاط ضعف موجود و داشتن خوبی های دولت فعلی بر سرکار بیاید. این نماینده دوره هفتم مجلس در ادمه با بیان اینکه شرایط فعلی کشور در عرصه داخلی و بین المللی وحدت و انسجام همه نخبگان، مسئولان و مردم را می طلبد، گفت: به کارگیری واژه «حماسه» از سوی رهبری اهمیت بسیار بالایی دارد، ایشان حل مشکلات سیاسی و اقتصادی را نیازمند خلق حماسه ای از نوع حماسه دفاع مقدس می دانند و قطعا نیز باید با تکیه بر همین تفکر مشکلات کشور را مرتفع کنیم. عسگری تصریح کرد: حضور مردم رد راهپیمایی 22 بهمن نشان داد که دشمن از این حضور مردم وحشت دارد و وادار به عقب نشینی شد در ادامه هم همین مردم با مشارکت حداکثری خود می توانند حماسه مورد مطالبه رهبری را رقم بزنند.
فضای سیاسی کشور باید از الهاب و افراط خارج شود
وی با بیان اینکه فضای سیاسی کشور باید از التهاب و افراط خارج شود، گفت: رهبری بارها اینگونه افراط و تندروی ها را محکوم کرده اند و قطعا اگر فضا از این حالت جناحی و باندی خارج شود و همه خود را سهیم بدانند هم انتخابات باشکوهی برگزار خواهد شد هم رییس جمهور کارآمدی بر سرکار خواهد آمد که قدرت حل مسائل داخل یو خارجی کشور خصوصا تحریم ها را خواهد داشت.
رییس جمهور یازدهم باید قدرت مانور در عرصه بین المللی را داشته باشد
مشاور مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید براینکه رییس جمهور آینده باید کسی باشد که در عرصه جهان امکان مانور تعامل داشته باشد، گفت: ادبیات یک رییس جمهور خصوصا در عرصه بین المللی بسیار مهم است، تسلط داشتن به مسائل بین المللی و مقابله با زیاده خواهی های استکباری از راه منطق و دیپلماسی فعال بسیار مهم است که مطمئنا با رهنمودهای رهبری و خلق تومان حماسه سیاسی و اقتصادی قابل دستیبابی است.

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما