کد خبر: 311134
تاریخ انتشار :

عیادت مجدد وزیر بهداشت از آیت‌الله طبسی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، دکتر سید حسن هاشمی صبح امروز در حاشیه عیادت مجدد از آیت ا.. طبسی با اشاره به این که روز گذشته به دنبال خونریزی مغزی و به دلیل توقف تنفسی که نزدیک به 30 دقیقه بوده سیستم مغز و اعصابشان دچار آسیب شده، افزود: در حال حاضر سیستم گوارشی و تنفسی ایشان کار می‌کند، اما سطح هوشیاری پایینی دارند و نسبت به دیشب حال ایشان تفاوتی نکرده است.
بنابر اعلام وب‌دا، هاشمی در مورد روند درمان آیت الله واعظ طبسی افزود: شرایط ایشان چندان مساعد نیست، ولی ما به عنوان تیم پزشکی تا آخرین لحظه تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد. تجهیزات پزشکی، دارویی و درمانی فراهم است و تا جایی که مرتبط با علم و در دست ما باشد برای درمان ایشان تلاش می کنیم.
گفتنی است دکتر هاشمی دیشب پس از اطلاع از کسالت و بستری شدن آیت الله واعظ طبسی راهی مشهد شد تا از وی در بیمارستان امام رضا(ع) عیادت کند.
آیت الله واعظ طبسی ساعاتی پس از شرکت در انتخابات و انداختن رای خود به صندوق، دچار عارضه تنفسی شده و در بیمارستان بستری شد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها

پیشنهاد ما