نوبخت: تخصیص بیش از حد متوسط به برخی دستگاه ها، هزینه های آینده را می کاهد
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :
به گزارش نامه نیوز، محمدباقر نوبخت روز شنبه در همایش «شکرانه سلامت شنوایی» در مجموعه ورزشی و فرهنگی تلاش افزود: پیش بینی بودجه برای سال 95، 236 هزار میلیارد تومان است که باید برای آن از طریق مالیات و فروش نفت و سهام کسب درآمد کنیم.
وی تصریح کرد: در هیچ سالی به علت شرایط پرخطر نمی توان همه منابع بودجه ای را به دست آورد، بنابراین از دو راه استقراض و کنترل مخارج استفاده می کنیم.
معاون رئیس جمهوری ادامه داد: منابع ما برای اختصاص صد در صدی اعتبارات همه دستگاه ها ناکافی است، بنابراین مجبوریم که فقط 80 درصد اعتبارات آنها را اختصاص دهیم اما برخی دستگاه ها هنگام تقلیل 20 درصد منابع، از آنها اعتباری کم نمی کنیم.
وی تصریح کرد: چند دستگاه نیز در کشور وجود دارند که باید به آنها 110 درصد اختصاص دهیم. نوبخت، قول تامین اعتبار برنامه غربالگری شنوایی سنجی را در کل کشور داد و گفت: اگر این برنامه بتواند بیش از 90 درصد پوشش داشته باشد، حتما اعتبار آن را تامین خواهیم کرد.
وی یادآور شد: این امکان وجود دارد که با جابجایی اعتبارات از امکان قانونی خود برای این کار استفاده کنیم.
منبع: ایرنا
دیدگاه تان را بنویسید