کد خبر: 316867
تاریخ انتشار :

اتحادیه عرب اعدام یک جوان فلسطینی به دست سربازان رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، دبیرخانه عمومی اتحادیه عرب اعدام میدانی وحشیانه "عبدالفتاح الشریف" جوان فلسطینی زخمی شده در منطقه الخلیل در کرانه باختری را به شدت محکوم کرد و آن را "جنایت شنیعی خواند که در کنار صدها جنایت خونین دیگری که سربازان رژیم صهیونیستی با کینه و نژاد پرستی مرتکب می‌شوند" صورت می‌گیرد.
اتحادیه عرب در بیانیه‌ای از جامعه جهانی و سازمان‌های حقوق بشر بین المللی خواست تا تمام اعدام‌های مستمر و روز افزون صهیونیست‌ها را مورد بررسی قانونی قرار داده و در مقابل این جنایات ایستاده و عاملان آن را تحت پیگرد قرار دهند.
اتحادیه عرب بر اهمیت و لزوم پیگیری این جنایات و نقش سازمان‌های حقوق بشری عربی و بین المللی و همچنین لزوم بر عهده گرفتن مسئولیت پیگیری این جنایات در تمامی محافل و نهادهای بین المللی تاکید کرد.
منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها