کد خبر: 331288
تاریخ انتشار :

ابوترابی‌فرد:امیدواریم مجلس دهم از تورم قوانین فاصله بگیرد

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام محمدحسن ابوترابی‌فرد نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی امروز در صحن علنی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: امیدواریم در مجلس دهم از تورم قوانین فاصله بگیریم و همچنین امیدوارم عزم دولت و مجلس بر تحقق عدالت باشد.

وی افزود: تا جمهوری اسلامی به یک نظام پاکیزه از کمترین فساد تبدیل نشود قطعا آرمان‌های بلند امام و رهبری معظم و شهدای عالی‌قدر تحقق نخواهد یافت.

نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: از یکایک همکاران عزیزم پوزش می‌طلبم اگر در اداره جلسه حقی از حقوق شما بزرگواران تضییع شده است.

نماینده مردم تهران در ادامه عنوان کرد: میوه تلخ شجره ملعونه فتنه 88 ثمره زاویه از نقشه راهی بود که رهبر معظم انقلاب اسلامی تبیین نمودند و دستاوردهای عزت بخش انقلاب، دستاورد ارزشمند حرکت در این راه است. امید است مجلس دهم با الهام از آموزه های اسلام و اصول قانون اساسی این اصل را استحکام بخشیده و در سایه استحکام اصل کلیدی و محوری ولایت فقیه، مسیر عزت و اقتدار ملی را هموار کند.

ابوترابی‌فرد در بخش دیگری از سخنان خود اصل دیگری که اقتدار و عزت نظام بر او استوار است را جمهوریت نظام و مردم سالاری برآمده از آموزه های دینی دانست.

وی همچنین مجلس شورای اسلامی را نماد مردم سالاری دینی خواند و ادامه داد: از این زاویه نماد وحدت ملی است و نمایندگان مردم باید راه را برای استحکام و نهادینه کردن اصل جمهوریت و مردم سالاری برآمده از آموزه های اسلام هموار کنند همچنین در سخنان، تصمیمات و مصوبات خویش به گونه‌ای گام بردارند که برای استقرار و استحکام این اصل گام بردارند.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی بر همین اساس یکی از مهمترین نکاتی که راه را برای استحکام مردم سالاری دینی در کشور هموار می کند را ارتقای رضایتمندی مردم عنوان کرد و گفت: ارتقای رضایتمندی مردم محصول افزایش کارآمدی نظام است که باید تصمیمات ما راه را برای ارتقای کارایی نظام مقدس جمهوری اسلامی هموار کند.

نماینده مردم تهران خطاب به منتخبان مجلس دهم عنوان کرد: نمایندگان باید مجلس را به نماد تفاهم و همدلی بین نمایندگان فراکسیون‌های مختلف مجلس، دولت و مجلس تبدیل کنند.

وی در همین رابطه تاکید کرد: امیدوارم که با ترکیب مجلس دهم راه همدلی و هماهنگی جریان‌های سیاسی درون نظام (که اعتقاد به ارکان کلیدی نظام دارند) هموار شده و مجلس از این زاویه به عنوان یک مجلس موفق و کارآمد کارنامه خود را ارائه کند.

ابوترابی‌فرد ضمن توصیه جدی به دولت، تصریح کرد: مجلس آماده همدلی و همراهی است؛ این اراده دولتمردان است که از این ظرفیت برای دستیابی به تصمیماتی که از بالاترین پشتوانه علمی و کارشناسی برخوردار است و در نتیجه همراهی نمایندگان را با خود دارد بهره گیرد و راه را برای رسیدن به اجماع برای گشودن گره های فراروی ملت هموار کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه ما برای خلق اقتصاد مقاومتی با چالش ها و مشکلاتی روبرو هستیم، تصریح کرد: این چالش‌ها را باید از میان برداریم، حجم بزرگ دولت و هزینه‌های سنگین جاری کشور از چالش‌های جدی، فراروی خلق اقتصاد مقاومتی است که دولت و مجلس باید هماهنگ، اراده و عزم جدی برای کاهش هزینه‌های اداره کشور و کوچک کردن حجم بزرگ دستگاه اجرایی کشور داشته باشند چرا که در سایه این اراده راه برای شکل‌گیری اقتصاد مقاومتی، آزاد شدن منابع برای تزریق به اقتصاد ملی و فعال شدن تولید هموار خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان با بیان اینکه نظام بودجه‌ریزی ما با نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد، فاصله معناداری دارد، اظهار داشت: بدون حل این مشکل نمی‌توان راه را برای حلق اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبر معظم انقلاب هموار کرد. گشوده شدن این گره در دستان توانای دولت است چرا که دولت مسئول تدوین لایحه بودجه و ارائه آن به مجلس است و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور باید از تمام ظرفیت خود برای شکل‌گیری بودجه مبتنی بر عملکرد استفاده کرده و در این راه از مشورت کمیسیون‌های تخصصی و نگاه کارشناسانه مجلس دهم بهره گیرد.

ابوترابی‌فرد همچنین یادآور شد: امیدوارم در کارنامه مجلس دهم شکل گیری نظام بودجه‌ریزی مبتنی بر عملکرد ثبت شود که راه را بر اسراف و تضییع منابع ملی خواهد بست و مسیر شکل گیری اقتصاد مقاومتی را هموار خواهد کرد.

وی اضافه کرد: ما امروز از تورم قوانین رنج می‌بریم؛ نمایندگان مجلس دهم باید عزم و اراده خود را بر تنقیح قوانین مصوبه کشور به کار گیرند. نمایندگان همچنین از پرداختن به طرح و تصویب طرح‌های گوناگون تا آنجا که می‌توانند پرهیز کنند.

ابوترابی‌فرد خطاب به منتخبان مجلس دهم عنوان کرد: بگذارید وقت مجلس برای بررسی لوایحی صرف شود که دولت با مشورت کمیسیون‌های تخصصی و استفاده از بدنه کارشناسی دستگاه اجرایی با استحکام به مجلس ارائه می‌کند. امیدواریم با بررسی دقیق و عالمانه لوایح توسط نمایندگان هوشمند مجلس راه برای تصویب قوانین گره‌گشا هموار شده و از تورم قوانین فاصله بگیریم.

نایب رئیس مجلس نهم در خاتمه با تاکید بر اینکه امیدوارم عزم دولت و مجلس بر تحقق عدالت و مبارزه جدی با هرگونه فساد و دوری از مصالح ملی باشد،‌افزود: مبارزه با فساد یکی از مسائل کلیدی است که رهبری معظم انقلاب همیشه بر او تاکید داشتند.

منبع: فارس

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها