کد خبر: 331379
تاریخ انتشار :

روحانی:مردم سالاری دینی در مجلس خبرگان تبلور پیدا می‌کند

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی در گفت‌وگویی افزود: وظیفه مجلس خبرگان آن است که در روز مبادا، رهبر را در شرایطی که در قانون اساسی آمده است انتخاب و به مردم معرفی کند.

رئیس جمهور گفت: یک بار مجلس خبرگان در آزمونش بسیار موفق بوده است و آن در 14 خرداد بعد از رحلت حضرت امام (ره) بود که توانست هم با سرعت و هم با دقت رهبر شایسته ای را انتخاب کند به گونه ای که در 14 خرداد وقتی انتخابات تمام شد دنیا از سرعت عمل مجلس خبرگان دچار شگفتی شد.

وی افزود: امیدواریم سالیان دراز عمر بابرکت رهبر معظم انقلاب پایدار بماند و مجلس خبرگان نیازی نداشته باشد در این زمینه تصمیم بگیرد اما بسیار مهم است که فقهایی تصمیم گیر هستند که منتخب مردم هستند.

رئیس جمهور گفت: درمجلس خبرگان در واقع مردم سالاری دینی به معنای واقعی کلمه تبلور پیدا می کند اولاً همه نمایندگان منتخب مردم هستند ثانیاً همه آنها فقهای شایسته ای هستند، فقهای شورای نگهبان آنان را تأیید کرده اند.

روحانی در پایان گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما اظهار امیدواری کرد که مجلس خبرگان پنجم در ادای وظایفش و در کمیسیون هایی که پیش رو دارد در فعال کردن کمیسیون ها فعال تر باشد و مردم هم با استقرار مجلس پنجم خبرگان از آینده‌ خود مطمئن باشند.

منبع: ایسنا

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها