کد خبر: 332376
تاریخ انتشار :

پارلمان در جمهوری اسلامی دورقمی شد/ اولین جلسه علنی مجلس دهم به ریاست هاشم‌زایی

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

پایگاه خبری تحلیلی نامه نیوز (namehnews.com) :

به گزارش نامه نیوز، مجلس دهم کار خود را امروز شنبه هشتم خرداد سال 95 در ساعت 8:40 شروع کرد. عبدالرضا هاشم زایی نماینده تهران رئیس هیأت رئیسه سنی مجلس است. امروز در هیات رئیسه، سید مصطفی ذوالقدر نماینده میناب به عنوان نایب رئیس و سیده فاطمه حسینی نماینده تهران و سمیه محمودی نماینده شهرضا به عنوان دبیرهای هیأت رئیسه سنی حضور خواهند داشت. این جمع سپس جای خود را به هیات رئیسه موقت می دهند.

در جلسه امروز حسن روحانی رئيس جمهور، آيت‌ا... هاشمي رفسنجاني رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام، آيت‌ا... آملي لاريجاني رئيس قوه قضائيه، حجت‌الاسلام محمدي گلپايگاني رئيس دفتر مقام معظم رهبري، آيت‌ا... جنتي دبير شوراي نگهبان و رئيس مجلس خبرگان رهبري در دوره‌ پنجم حضور دارند.

یکی از موضوعات جنجالی در انتخابات این دوره ابطال آرای منتخب سوم اصفهان بود. مینو خالقی در جلسه علنی حضور پیدا نکرده است.

مجلس دهم همچون مجالس پیشین دارای 290 کرسی است که در نشست افتتاحیه آن، 8 کرسی خالی است. زیرا تاکنون صحت انتخابات 4 کرسی در حوزه انتخابیه تبریز و یک کرسی در اهر از سوی شورای نگهبان اعلام نشده است. علاوه بر این، شورای نگهبان انتخابات بندر دیلم را باطل کرده و با صدور اعتبارنامه برای مینو خالقی نماینده اصفهان مخالفت کرده است. محمدعلی حسین زاده، منتخب مردم مراغه نیز هفته گذشته در حالی که برای شرکت در نشست منتخبان مجلس دهم راهی تهران بود، در حادثه رانندگی جان باخت.

در جلسه امروز شعب 15گانه تشکیل می شود تا اعتبارنامه ها بر اساس حروف الفبای شهرستان ها در اختیار نمایندگان در شعب گذاشته می‌شود تا بررسی شده و به تصویب برسد.

ظهر امروز و پس از جلسه علنی، نمایندگان دهمین دوره مجلس شورای اسلامی برای تجدید بیعت با آرمان های بنیانگذار انقلاب به حرم امام خمینی(ره) می روند.

منبع: خبرآنلاین

دیدگاه تان را بنویسید

 

نیازمندی ها